Armor ve silah kısmını nasıl doldurucam ?

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Duty-On-Message: '&a%p is now on duty!'
Duty-Off-Message: '&a%p is now off duty!'
Guard-Death-Message: '&4The guard %p has been slain by %k and is now off duty!'
Guard-Place-Blocks: false
Guard-Brake-Blocks: false
Guard-Only-Commands:
- jail
- warn
Blocked-Commands:
- Auc
- Auction
- f
- factions
Rewards-For-Killing-Guard:
- give %p 1 64
- give %p 2 64
Random-Chance-Rewards:
- 50% give %p 1 1
- 15% give %p 1 2
- 7% give %p 1 3
- 75% give %p 1 4
Max-Random-Rewards: 2
Kit: '{"armor":[],"inventory":[]}'

sunucuya bi tane plugin yükledim. bu plugin sayesinde gardiyan oluyoruz ve olduğumuzda elimize gelecekleri yukarıdaki yerden ayarlıyoruz, fakat yapımcı nasıl yapıldığını göstermemiş.

şunları denedim :
{"armor":[diamond_helmet],"inventory":[diamond_sword]

{"armor":[itemkodu],"inventory":[itemkodu]

olmadı.

Son düzenleme:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pluginin ismini veya Spigot/Bukkit linkini verirseniz göz atabiliriz, aksi halde developerın kafasında ne var nereden bileceğiz değil mi?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"/Duty kit - Jail.duty.kit - Allows you to set the Guards kit!|" kısmına bakarsan bu komutun kiti belirlemek için kullanıldığını görürsün. Envanterini istediğin gibi ayarlayıp bu komutu girmen gerekiyor sanırım. (İstediğin zırhıda üzerine giyeceksin) Bu şekilde olmuyorsa başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"/Duty kit - Jail.duty.kit - Allows you to set the Guards kit!|" kısmına bakarsan bu komutun kiti belirlemek için kullanıldığını görürsün. Envanterini istediğin gibi ayarlayıp bu komutu girmen gerekiyor sanırım. (İstediğin zırhıda üzerine giyeceksin) Bu şekilde olmuyorsa başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.
dediğiniz gibi oldu hocam

şöyle bi kod çıkarttı

Kod:
{"armor":[{"amount":1,"data":0,"index":0,"id":305},{"amount":1,"data":0,"index":1,"id":304},{"amount":1,"data":0,"index":2,"id":303}],"inventory":[{"amount":1,"data":0,"index":0,"id":276},{"amount":64,"data":0,"index":1,"id":280},{"amount":64,"data":0,"index":2,"id":369},{"amount":1,"data":0,"index":36,"id":305},{"amount":1,"data":0,"index":37,"id":304},{"amount":1,"data":0,"index":38,"id":303}]}'

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
dediğiniz gibi oldu hocam

şöyle bi kod çıkarttı

Kod:
{"armor":[{"amount":1,"data":0,"index":0,"id":305},{"amount":1,"data":0,"index":1,"id":304},{"amount":1,"data":0,"index":2,"id":303}],"inventory":[{"amount":1,"data":0,"index":0,"id":276},{"amount":64,"data":0,"index":1,"id":280},{"amount":64,"data":0,"index":2,"id":369},{"amount":1,"data":0,"index":36,"id":305},{"amount":1,"data":0,"index":37,"id":304},{"amount":1,"data":0,"index":38,"id":303}]}'
O kod senin envanterinin "serialized" halidir :)