Dilek Bozmaca

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öhöm. Oyun biri kötü bir nokta bulamadığında bitmiyor :/ Oyun sadece konu öldüğünde biter.

Bu dilekten devam ettiriyorum.

Oyunlar gerçek oldu, ama Call Of Duty'deki savaşlarda askere ihtiyaç duyuldu ve seni çağırdılar. Bu yüzden robotlar kolunu ve bacaklarını parçaladı. (anlayana ._.)

İstediğim her şeyi hekleyebilmek istiyorum -,-
Ben hiçbir oyunda asla asker gibi düşük bir rütbede rol almam. Benim yerim liderlik
bkz

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhöm. Oyun biri kötü bir nokta bulamadığında bitmiyor :/ Oyun sadece konu öldüğünde biter.

Bu dilekten devam ettiriyorum.

Oyunlar gerçek oldu, ama Call Of Duty'deki savaşlarda askere ihtiyaç duyuldu ve seni çağırdılar. Bu yüzden robotlar kolunu ve bacaklarını parçaladı. (anlayana ._.)

İstediğim her şeyi hekleyebilmek istiyorum -,-

Her şeyi hekledin sonra diğer hekırlar bilgisayarına saldırdı ve bilgisayarın yandı sonraki gün siber suçlar üzerinden sana açılan 100 tane dava incelenip kabul edildi ve davayı kaybettin 331 yıl hapis cezasına çarptırıldın

uçabilmek istiyorum ._.

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uçarken uçağın motoruna girdin ve feci şekilde öldün(Psikopatça :D)

Bundan sonraki hiçbir kişinin dileğini bozamamanızı,sınırsız dilek hakkımın olmasını ve dünyadaki her şeye sahip olmak isterdim.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Dileğin Allah Tarafından Kabul Edilmedi (:D)

Kendime Özel Bir Yeteneğim Olsun.
Artık duvarların içinden geçme yeteneğine sahipsin. Ancak bir gün evinin duvarının içinden geçtin ve feci şekilde yere çakılarak öldün. (Yeri de duvardan sayıyorsak: Magma'nın içine düştün ve öldün.)

Bu dileği bozabileceğinizi düşünmüyorum da: Artık dünyada savaş olmasın.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık duvarların içinden geçme yeteneğine sahipsin. Ancak bir gün evinin duvarının içinden geçtin ve feci şekilde yere çakılarak öldün. (Yeri de duvardan sayıyorsak: Magma'nın içine düştün ve öldün.)

Bu dileği bozabileceğinizi düşünmüyorum da: Artık dünyada savaş olmasın.
dünyada savaş yok fakat tüm ülkekler artık aynı toprak üstünde yaşıyor türk kültürü ve dili yok oluyor dünya tek bir kültür ve dil üzerine kurulu. Mutlumusun ?
sunucum çok tutulsun

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucun Baya Gelişti Artık 1000+ Kadar Çekiyorsun Paraya Para Demiyorsun Derken Bir Ortak Aldın Ve Seni Dolandırdı Bir Anda Fakirleştin.
Sunucunda Hızlı Bir Düşüşe Geçti.

Dileğim Hiçbirşey.(Hadi Bahalım)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucun Baya Gelişti Artık 1000+ Kadar Çekiyorsun Paraya Para Demiyorsun Derken Bir Ortak Aldın Ve Seni Dolandırdı Bir Anda Fakirleştin.
Sunucunda Hızlı Bir Düşüşe Geçti.

Dileğim Hiçbirşey.(Hadi Bahalım)
hiçbir şey dilemedin aslında dileseydin bu dilek gerçek olacaktı fakat sen bu hakkı kaybettin
sunucum gelişsin [ortak almicam]

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D Sunucun Gelişti Kullandın Hosting Battı Bütün Server Kayıtları Boşa Gitti.

Dilim Kopsun.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Sunucun Gelişti Kullandın Hosting Battı Bütün Server Kayıtları Boşa Gitti.

Dilim Kopsun.
yha her türlü bozuyor adam :D
dilini kopması için günlerce susuz bıraktın fakat 10 dakika daha susuz kalırsan öleceğini anlayınca su içtin ve dilin kopmadı
günlük 100 tl kazanayım :D

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
(Mizah Amaçlı Alınma) 100 TL Az Gelmeye Başlayınca Turabinin Eski Mesleğini Devraldın. (Kb Aklıma Başka bir şey Gelmedi Alınma Bro)

bilgisayar8275

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sonra suriyenin viktatörü her tarafa f 16 kaldırdı ve hepimiz öldük
dileğim Premium olmak

komutan f 16 kaldırdı için hepimiz öldük
minecraft Premium olmak

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonra suriyenin viktatörü her tarafa f 16 kaldırdı ve hepimiz öldük
dileğim Premium olmak

komutan f 16 kaldırdı için hepimiz öldük
minecraft Premium olmak
premium oldun ve ailenin tüm parası bitti artık geçinemiyorsunuz ve sokaklarda dileniyorsunuz.
dileğim forumda pp sinde tekke olanlarla cuma kılmak

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
premium oldun ve ailenin tüm parası bitti artık geçinemiyorsunuz ve sokaklarda dileniyorsunuz.
dileğim forumda pp sinde tekke olanlarla cuma kılmak
Forum resiminde tekke olanlar ile tam cumaya gideceğiniz sırada beyniniz patlıyor ve hastanelik oluyorsunuz.

Dileğim bu forumda sağlam dostluklar kurmak.