2 skript isteği kum bloğu havadayken düşmesin.. acil

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar sizden isteğim şu

1. bi golem spawnerin ismi deneme ise bu golem spyi hiç kimse kıramazsın sadece deneme isimli golem spyi ama diğer golem spawnerleri kırabilsinler

2. kum blogu havada iken düşmesin

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Sorun İçin Koyduğun Sp nin Adı Normal Oluyor Diye Biliyorum Sadece Elindeyken Bir Etkisi Olur Tavsiyem Yanına Bir Blok (Bedrock) Gibi bir şey Olunca Kırılmasını Engeller.

2. Sorun İçin İse Bir Blok Aşağı İndiğinde Bir Üst Bloğa Işınlarsın Oda Olabilir.

İyi Forumlar. Başarılar.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara geçince 2 skriptide yaparım ama 1. Çok lag yapabilir

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara geçince 2 skriptide yaparım ama 1. Çok lag yapabilir
teşekkür ederim şimdi ben hazır ada yaptm adada 5 golem sp var bu spleri kıramamalarını istiyorum ben bu splerin adını değiştireceğim oyunculara kit ile sp vernce yan hesap açıyorlar adaya koyunca da kıramıyolar spleri bu çözüm iyi ama satın aldıkları splerde kırılmıyor

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyulmuş bir spyi ada göre değerlendiremezsin koyarken koyduğun bloğu değişkene kaydedersin oyuncu ada açtığında bu spawnerleri değişkene ekleyemezsin ama istersen tabela ile kırma kilidi yapabilirim

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir Fikrim Var Değişik İsimli Kazma İsimi Yaparsın Bu Kazma Haricinde Kırmaz Kazmayla Kırabilirsin.

Bir Fikrim Var Değişik İsimli Kazma İsimi Yaparsın Bu Kazma Haricinde Kırmaz Kazmayla Kırabilirsin.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /yap:
    permission: op
    trigger:
        set {kimsekıramazuleyn} to targeted-block's location
on break:
    if targeted-block's location is {kimsekıramazuleyn}:
        cancel event
        send "Yok öyle kıramazsın adamı sinir etme kırma diyorsa kırmayacaksın işte"
Büyük ihtimalle hata verecek ama yine de paylaşayım. :) Belki çalışır. Kırılmasını engellemek istediğin bloka bak ve /yap yaz. Ve sonra kırmayı dene.
Arkadaş skyblock sunucusu için adalarda kırılmamasını istiyor her adaya gidip tek tek bu komutu yazamaz

cagriaykut

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
lag yapabilir
komutlada yapabilirsin bunu o sana kalmış bir şey
PHP:
every 5 seconds:
    loop all blocks:
        loop-block is falling
         delete loop-block

NoHaxJustTMG