Neden artık böyle saçma bir sistem kullanılıyor?

Aggregor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskiden sunuculara girerdik ne güzel istediğimiz sistemleri yapardık, istediğimiz kadar huni koyardık, spawnerlerin yaratık çıkartma süresi, hunilerin eşya transfer sayısı standart bırakılırdı.
Ne oldu da son 1.5 yıldır bütün hayatta kalma sunucularında böyle sistemler kullanılıyor?

Sunucu ismi vermek istemiyorum ama az önce bir sunucuda 3.5 saat uğraşıp onlarca kızıltaş malzemesi kullanarak devasa bir tarla kurdum, gücü bi verdim sistemdeki kızıltaşların %70 i tabelaya dönüştü. Sinirlenip sunucuyu sildim.

Neden diye sorduğunuzda "lag yapıyorlar" , "lag makinaları yapılıyor" v.b ibareler kullanılıyor.

Ey arkadaş minecraft sunucuları 4-5 senedir var, bu süre boyunca sunucularda lag yoktu da bu plugin çıkınca mı lag olmaya başladı?

Bu yazıyı gören sunucu sahiplerinden tek isteğim neden böyle bir sistemi sunucunuz da kullanıyorsunuz? Özellikle hayatta kalma sunucusunda?!?!?

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle bir şey diyeyim 4-5 sene önce böyle sistemler bilinmiyor ama şu bir gercekki adamlar tek katli bir sistem yapiyor arsalara gidilmiyecek kadar laga giriyor bu yüzden yapılabiliyor.

Aggregor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şöyle bir şey diyeyim 4-5 sene önce böyle sistemler bilinmiyor ama şu bir gercekki adamlar tek katli bir sistem yapiyor arsalara gidilmiyecek kadar laga giriyor bu yüzden yapılabiliyor.

Yapan oyuncuyu bul banla gitsin bunu engellemek için tüm oyuncuların oyun zevkini alt üst etmeye ne gerek var?
Ayrıca çoğu sunucuda bırak pistonu, su bile claimsiz alanda akmıyor. Birisi lag makinası yapacak, sunucuyu oynanmayacak hale getirecek de sen bunu bulamayacaksın? Bence tamamen saçmalık.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana şöyle diyeyim bunu bulamiyorsun 1-2 defa sunucumda oldu sunucu zaten acılsa bile tps 10-12 + olarak adamın yaptıgı yere gidilmiyor direk dünyayi silmek zorunda kalıyorsun.
Survival server olsa dahi yapılabiliyor bomba makinalari yapılıyor bence bir konu hakkında yorum yaparken karşı tarafıda düşünün tek taraflı düşünmeyin arkadaşlar.

Aggregor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tek taraflı düşünmeyin demişsinde bu zamana kadar insanlar kızıltaş piston kullanmayı mı bilmiyordu? Yoksa sunucu sahipleri böyle bir pl için mi ağlıyordu anlamıyorum ki. Senelerce oynadım hiç böyle bir şey görmedik şu son zamanlarda moda oldu.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
hava olsun diye bence biz böyle bir şey biliyoruz ve yapıyor çok gözeliz benim sunucum varken lag makinesi ve bazı işsizlerin skyblock sistemleri durmadan çalışıyordu hiçbir zaman öyle bir lag olmadı bende ellemedim zaten yapanları.