Warp Lapis | Legoas

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Murat.Bugün sizlere farklı bir sunucuya özel
yaptığım Warp Lapis'i göstereceğim. Uzatmadan resimlere geçelim hemen.

Evet arkadaşlar resimler bu kadardı. Bu yapımda benim yapmış olduğum kolonu,duvarı vb.
Gibi her türlü şeyleri eleştirebilirsiniz.Sizleri,hepinizi çok çok seviyorum,görüşmek üzere dostlarım!.
@bydemir06 @Abyrssia @BlockMagician @Majoras @JohnProst1 @VIthreon @Vxga @Hyperitos

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alan Kazandıramamışsın Ama Duvarları Sevdim Lapisde Biraz Küçük Gibi.Başarıların Devamı Dileğiyle Puanım 7/10

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Duvarlarda ki desenler birbirini takip etmemeli en azından büyük bir kapı yapabilirsin.Duvarların arkasına doğru eğit bir çatı yapabilirsin.Zemine yol yapıp boş yerlere gotik dekorlar yapabilirsin.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Duvarlar tasarım gayet hoş.
Ama artık bu lapisi biraz daha gerçekçi yapın bari .
Heryerde ya dikdörtgen ya kare :D
Şöyle yayın etrafa sırf kolaya kaçmayın
Haklısın xd . Yorumun için teşekkürler.

Çimenler aşırı kötü görünüyor hocam.
Görüşün için teşekkür ederim.

Beğendim Ama Bir Kaç Şey Eksik Gibi Olmuş :)
Neler? . :D

O sunucuda lapis varsa bence HIÇ FARKLI DEGILDIR. Ayrica yerler ve tavan kotu olmus.
Tavsiye verirseniz sevinirim...

Alan Kazandıramamışsın Ama Duvarları Sevdim Lapisde Biraz Küçük Gibi.Başarıların Devamı Dileğiyle Puanım 7/10
Önerilerin var mı? yorumun için teşekkürler.

Duvarlarda ki desenler birbirini takip etmemeli en azından büyük bir kapı yapabilirsin.Duvarların arkasına doğru eğit bir çatı yapabilirsin.Zemine yol yapıp boş yerlere gotik dekorlar yapabilirsin.
Tamam ağabey dikkate alacağım. Duvarların arkasına doğru böyle nasıl desem üçgenimsi bir kapı mı diyorsun? Ve boş yerlere gotik dekorlar nasıl yapayım, yani neler gibi? :D Yorumun için teşekkürler reiz.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Merhaba Legolas,
Öncelikle bu foruma bakmayı tercih etmiyorum artık, ara sıra bakıp çıkıyorum, pek konu açmaya da hevesli değilim. O yüzden etiketlersen de cevap veremezsem alınma :D.

Duvarlara derinlik ve daha fazla katman eklemen gerekli, dümdüz olan yerler rahatsız edici duruyor. Ayrıca lapis (maden kazma alanı) nın etrafı çevrili olmasını pek tercih etmiyorum, terrain odaklı iç açıcı bir warp daha güzel durur.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Legolas,
Öncelikle bu foruma bakmayı tercih etmiyorum artık, ara sıra bakıp çıkıyorum, pek konu açmaya da hevesli değilim. O yüzden etiketlersen de cevap veremezsem alınma :D.

Duvarlara derinlik ve daha fazla katman eklemen gerekli, dümdüz olan yerler rahatsız edici duruyor. Ayrıca lapis (maden kazma alanı) nın etrafı çevrili olmasını pek tercih etmiyorum, terrain odaklı iç açıcı bir warp daha güzel durur.
Eleştirin için teşekkür ederim. Forumu mahfeden insanlar var, bende bırakmayı düşünüyrorum az.

Küçükmü Sanki ? Duvarlar çok hoş Eline Sağlık :)
Teşekkürler.

Kötü olmuş detayların. Lapisin olduğu alan da.
Emirhan çoğu kişi bir şey önerdi, bir şey önerir misin?