Goodbye My Friends.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, uzatmayacağım. Bu aralar kendimce forumda olan haksızlıklardan vs. biraz bırakmak istiyorum, geri tekrar döneceğim ama bunu unutmayın. Kime yanlışım varsa hakkını helal etsin.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Haksızlık akıyor zaten forumda yenimi anlıyorsunuz, o yüzden uzun zamandır hiçbirşey paylaşmıyorum forumda, 1 2 ay ardından ılk defa bir konuya yorum yapıyorum :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bak en dürüst birisi de yasaklandı. @Crowley07 @AdexTR
Neden yasaklandığını bilmeden yorum yapmamız doğru olmaz. Açıkcası ben, bana karşı bir haksızlık yapıldığını görmedim. Beni bilen bilir söylemek istediklerimi çekinmeden söylerim. Ben ceza almıyorsam başkaları alabiliyorsa bence yanlış bir şey yapmışlardır.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden yasaklandığını bilmeden yorum yapmamız doğru olmaz. Açıkcası ben, bana karşı bir haksızlık yapıldığını görmedim. Beni bilen bilir söylemek istediklerimi çekinmeden söylerim. Ben ceza almıyorsam başkaları alabiliyorsa bence yanlış bir şey yapmışlardır.
Abi ben görüşümü belirttim, "en dürüst birisi"

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Adam banlandı lan göz önünde :D Sponsor birde ): Üzüldüm.
Mehdi olduğumu söylemism ah evet söylemisim.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Bak en dürüst birisi de yasaklandı. @Crowley07 @AdexTR
Dürüst dediğiniz arkadaş forumda her konuya "kışkırtıcı, aşağılayıcı" yorumlar atan birisiydi. Ayrıca durmadan foruma ve yönetime haksız ithamlarda bulunup farklı bir forumun reklamını yapmaktaydı. Birkaç günlük bir şey değil bir süredir var olan bir durumdu bu. Bu konuda Personinblack haklı.

forumun tadımı kaldı kardeş hepimizi banladılar

pişman olucaklar bakın izleyin
Kurallara uyan hiçbir insan forumdan yasaklanmıyor. Hiç hata yapmayan, kusursuz insanlar olduğunuz için bunu fark etmemeniz normal tabi. Ama yine de Forum Kuralları sayfasına bir göz atmanızda fayda var, lazım olur. Fazla bilgi göz çıkarmaz hem.