Goodbye My Friends.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dürüst dediğiniz arkadaş forumda her konuya "kışkırtıcı, aşağılayıcı" yorumlar atan birisiydi. Ayrıca durmadan foruma ve yönetime haksız ithamlarda bulunup farklı bir forumun reklamını yapmaktaydı. Birkaç günlük bir şey değil bir süredir var olan bir durumdu bu. Bu konuda Personinblack haklı.

Kurallara uyan hiçbir insan forumdan yasaklanmıyor. Hiç hata yapmayan, kusursuz insanlar olduğunuz için bunu fark etmemeniz normal tabi. Ama yine de Forum Kuralları sayfasına bir göz atmanızda fayda var, lazım olur. Fazla bilgi göz çıkarmaz hem.
Teşekkürler.

NeutrallyRESPAWN

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dürüst dediğiniz arkadaş forumda her konuya "kışkırtıcı, aşağılayıcı" yorumlar atan birisiydi. Ayrıca durmadan foruma ve yönetime haksız ithamlarda bulunup farklı bir forumun reklamını yapmaktaydı. Birkaç günlük bir şey değil bir süredir var olan bir durumdu bu. Bu konuda Personinblack haklı.

Kurallara uyan hiçbir insan forumdan yasaklanmıyor. Hiç hata yapmayan, kusursuz insanlar olduğunuz için bunu fark etmemeniz normal tabi. Ama yine de Forum Kuralları sayfasına bir göz atmanızda fayda var, lazım olur. Fazla bilgi göz çıkarmaz hem.
önemli birilerine ban attınız yönetim bozuldu yönetimin üyeyi yönettiğine göre üyede yönetime karşı görüşlerini bildirir

ben şunu diyeyim: ortam kalmamış

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
önemli birilerine ban attınız yönetim bozuldu yönetimin üyeyi yönettiğine göre üyede yönetime karşı görüşlerini bildirir

ben şunu diyeyim: ortam kalmamış
Önemli birileri dediğiniz kişiler kim acaba, söyler misiniz? Yönetimde uzun süredir bulunmuyorum fakat incelemelerimde gördüğüm kadarı ile hiç kimseye haksız yere ban atılmamış, hatta yanlış işlem yaptığında özür dileyenler olmuş. Görüş bildirmede herhangi bir sorun yok, zamanında Görüş ve Öneri anketi bile açılmış, ona göre güncellemeler gelmiş. Şimdi sen kalkıp bu yönetime mi bozuldu diyorsun?
Kendi yaşadığım olaylardan bir örnek vereyim. Bir ay kadar önce @Personinblack 'e tarafımca uyarı verildi. Düzgün bir üslup ile mesaj attı, konuştuk ve ortada bir yanlışlık olduğu anlaşıldı ve uyarısı kaldırıldı.
Nizami'nin bu duruma uyan çok güzel bir sözü var; "İnsan ile insan arasında fark vardır. Bir demirden hem nal hem de kılıç yaparlar."

Uzun lafın kısası, ortada yanlışlık olduğunda gideren bir yönetim ekibi var; sizleri koruyan, haksızlığa karşı çıkan. Senin yönetim ile ne yaşadığını bilmiyorum ama bu kadar atıp tuttuğuna göre bayağı büyük bir hata yapmışsın belli.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yönetim iyi değil haklısınız keşke adragos hsbas falan geri gelse

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
biz tekno,hsbas varkende memnunduk

(gerçi onların 2side yöneticiyken varmıydın bilmiyorum :yıkıl:)
Evet vardım. Kendilerini çok çok az da olsa tanıyorum. Sen memnundun fakat o zamanlarda da sizin gibi dönemin yönetimini beğenmeyenler vardı. Eğer birisine "kötü" diyebiliyorsan öncelikle dilini düzgün kullanmalısın, ardından bunun gerekçelerini belirtmelisin. Yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yaparsanız bu forum bir yerlere gelebilir, aksi halde ya olduğu yerde sayıklar ya da geriler. Umarım bu mesajım seni biraz olsun aydınlatabilmiştir, zira bu bile yetmediyse sana ne yeter bilemiyorum...

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Halkın dili kötüdür, seni çekiştirir; insanın tabiatı kıskançtır, etini yer. - Kutadgu Bilig , üstteki konuşmaya ithafen
Konu veda konusuydu tartışmaya dönmüş :p Sanırım yorum atmayacak da olsa legoas girip bakar -_- Kendine iyi bak :)

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet vardım. Kendilerini çok çok az da olsa tanıyorum. Sen memnundun fakat o zamanlarda da sizin gibi dönemin yönetimini beğenmeyenler vardı. Eğer birisine "kötü" diyebiliyorsan öncelikle dilini düzgün kullanmalısın, ardından bunun gerekçelerini belirtmelisin. Yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yaparsanız bu forum bir yerlere gelebilir, aksi halde ya olduğu yerde sayıklar ya da geriler. Umarım bu mesajım seni biraz olsun aydınlatabilmiştir, zira bu bile yetmediyse sana ne yeter bilemiyorum...
bence yoktun yada son zamanlarına gelmişsindir ben 2014 den beri bu forumdayım ve yönetim olarak en kötü yılı bu yıl @Knowxle eski hesap

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bence yoktun yada son zamanlarına gelmişsindir ben 2014 den beri bu forumdayım ve yönetim olarak en kötü yılı bu yıl @Knowxle eski hesap
"En kötü yıl bu yıl", "Yönetim kötü kollayın... ", "Eski yönetim çok daha iyiydi" vs... Duymaktan bıktım ben açıkcası. Neden kötü? Nasıl geliştirebilirler kendilerini? Eski yönetime göre ne eksikleri var? Gibi soruları önce kendine sor, sonra yanıtlarını bizimle paylaş lütfen.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Haklılık ve Haksızlık göreceli terimlerdir.Yani sen kendini bir konuda haklı görebilirsin,fakat başka birinin de görmeyebileceğini unutmaman lazım.
Mesela bana göre haksızsın,çünkü konu başlığını itici buldum.
Yanlış anlama ama yönetimi seninle karşılaştırdığımda daha dürüst mü desem,daha düzgün mü desem.
Nasıl denir bilemedim ama hani daha hak verilebilir kişiler görüyorum.

Son düzenleme:

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Hocam sen de bir topluluk işlet, bir sunucu veya web sitesi işlet; yaptığın her şeyin sana geri dönüşü olacağını anlarsın. Bu nedenle insanlara durduk yere ceza veremezsin. Bence yaptığın bir şey varsa gözden geçir.