Bunlar hep tecrübe.Sinirlenmek saçları erken beyazlatır, bak benim halime.![]()
Bunu yaptıktan sonra gülebiliyorsan gül ama tekme at yavaş vurursan bir işe yaramazEn kuçuk ayak parmağını yani (cıdı parmagını ) git masaya carp sonra sinirlenirsin .d
Tarafımca denenmiş, onaylanmıştır. Daha iyi bir yöntem bulabilene madalya verelim.En kuçuk ayak parmağını yani (cıdı parmagını ) git masaya carp sonra sinirlenirsin .d
Çıplak elinle tuğlayı kırmak amacıyla tuğlaya yumruk atTarafımca denenmiş, onaylanmıştır. Daha iyi bir yöntem bulabilene madalya verelim.
Aranan çılgın bulundu. (Fişeksin kardeşim)kavga var yani kavga anında masa nerden bulabilirim nasıl kendi kendime sinirlendirebilirim kendimi sac beyazlaması önemli değil saçlarımın bazıları beyaz zaten kolonya döküyorum her gün
Bırak ilk sana yumruk atsınlar sonra sinirlenirsinkavga var yani kavga anında masa nerden bulabilirim nasıl kendi kendime sinirlendirebilirim kendimi sac beyazlaması önemli değil saçlarımın bazıları beyaz zaten kolonya döküyorum her gün
teşekkürlerBırak ilk sana yumruk atsınlar sonra sinirlenirsin
Bu da bir çözümde arkadaş kavgada sinirlenmek istiyormuş :/league of legends oyna