İlk Deneme (Sci-Fi) | Legoas

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Legoas. Bugün sizlere ilk denemem olan Sci-Fi gibi bir bina sunacağım.
Biraz araştırmıştım Sci-Fi, geleceğe dair şeyler felandı.
Bende böyle bir bina tarzı bir şey yapayım dedim bu oldu. Dediğim gibi ilk denemem.

Evet arkadaşlar resimler bu kadardı. İlk denemem oldu bu yapı. Ve gerçekten de böyle yapı türlerine aşırı derecede bayılıyorum. Sizler de benim bu yapılarda nasıl gelişeceğim hakkında fikirler verebilir, veya tutorial vb. YouTube linkleri yollayabilirsiniz (YouTube'da hiçbir şey bulamadım.)​
@bydemir06 @Majoras @Hyperitos @BlockMagician @VIthreon @Aragorn04 @Abyrssia

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Sadece, Sci-Fi yani Science Fiction, türkçe olarak bilim kurgu demek. Yani geleceği dayalı zımbırıtlardan ziyade kurgulanmış gerçekte daha gerçekleşmemiş ve ya gerçekleşmesi imkânsız zımbırtılara verilen bir addır. Bunun dışında bu tür yapıları gereksiz buluyorum. Genelde sunucular için yapılıyorlar ve genelde o sunucularda Lapis oluyor. Yani demem o ki Başarılar :)

Son düzenleme:

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece, Sci-Fi yani Science Fiction, türkçe olarak bilim kurgu demek. Yani geleceği dayalı zımbırıtlardan ziyade kurgulanmış gerçekte daha gerçekleşmemiş zımbırtılara verilen bir addır. Bunun dışında bu tür yapıları gereksiz buluyorum. Genelde sunucular için yapılıyorlar ve genelde o sunucularda Lapis oluyor. Yani demem o ki Başarılar :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bkz:Bulunduğum takımın PlanetMinecraft:TheBarbariansAreComing projesi.Tüm Sci-fi'leri genellemezsen sevinirim.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bkz:Bulunduğum takımın PlanetMinecraft:TheBarbariansAreComing projesi.Tüm Sci-fi'leri genellemezsen sevinirim.
Size saygı duydum :) Normalde bu tür yapıları sevmem ama Bu da neüy!?? Baya değil bildiğin efsanevi başarılı ve mesajımda GENELDE yazıyor, istisnalar kaideyi bozmaz. :)