Optional01
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Inanamıyorum Timings Bakımdan Çıkmış Bukkit.yml'Den Veya Spigot.yml'Den Ayar Mı Yapmam Lazım Aktif Etmek Için ?
paper spigot.Inanamıyorum Timings Bakımdan Çıkmış Bukkit.yml'Den Veya Spigot.yml'Den Ayar Mı Yapmam Lazım Aktif Etmek Için ?
PaperSpigot 1.8.8 veya üstünde timings kullanabilirsin.Paper Spigot Zaten Sunucu.
Skript plugininin; 'entity damage event', 'delay', 'player interact event' olayları tps'ine etki ediyor. Öncelikle skript pluginini devre dışı bıraktıktan sonra timings almayı denemelisin. Fakat bir daha ki sefere bu kadar uzun olmassa daha iyi olur. Yarım saat, 20 dk kadar bir timings alırsan en iyi sonuca ulaşırsın. Skript kullanmadan denemeni istememin sebebi 'full server tick'in çok yüksek olması.
Peli 1.7.10 Olmuyor Mu Ne Zaman Açılıyor Biliyormusunuz?PaperSpigot 1.8.8 veya üstünde timings kullanabilirsin.
Skript plugininin; 'entity damage event', 'delay', 'player interact event' olayları tps'ine etki ediyor. Öncelikle skript pluginini devre dışı bıraktıktan sonra timings almayı denemelisin. Fakat bir daha ki sefere bu kadar uzun olmassa daha iyi olur. Yarım saat, 20 dk kadar bir timings alırsan en iyi sonuca ulaşırsın. Skript kullanmadan denemeni istememin sebebi 'full server tick'in çok yüksek olması.
Çook uzun zaman önce yapılan bir açıklamaya göre kısa sürede açılacaktı fakat açılmayacak gibi duruyor. Sunucunu güncellemenin zamanı çoktan gelmiş. 1.11 var ve sen hala 1.7.10 dasın.Peli 1.7.10 Olmuyor Mu Ne Zaman Açılıyor Biliyormusunuz?
Spigot Açıklama Yaptımı ?
Waterfall gerektirecek kadar çok fazla oyuncuya sahip değilsen (100 ve üstü + birden fazla sunucu) Bungeecord ile devam edebilirsin.1.7 - 1.8 - 1.9 Yapmak Istiyorum.
WaterFall 1.7 - 1.8 Veya 1.7 - 1.8 - 1.9 Sürümünü Atarmısınız Ve Sadece BungeCord Için Mi ?
WaterFall Laglımı ?