Multicraft Sunucu görünmüyor

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba;
Slotlu paket satacağımız için multicraft lisansı satın aldık windows server 2008 e sıkıntısız kurulum yaptık.İnternet sitesinde görülüyor panel sunucuda kuruluyor fakat sunucu açık görünmesine rağmen sunucuya girilmiyor.

burdada sunucu açık görülüyor fakat sunucuya girmeye çalıştığımızda sunucu kapalı

Son düzenleme:

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Slmünalykm

Slotlu sunucu satmanızı hiç önermiyorum. Sonuçta port verilecek. Hadi slotlu sunucu verecekseniz de verdiğiniz dns'ye srv ekleyerek verin ki aksi olmayın. (gönderme vardır.) Ve essentials ile slot bugu filan yapabilirler. Onun dışında multicraft'ı da hiç sevmem :) Şimdiden hostinginiz h.o
Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim.Biz bu sektöre vds ile girdik ve şuanda birçok firma slotlu sunucu sattığı için bizimde satmamız gerektiğini düşündük.Essentials'den slot bugu yaparlar ise hesapları suspend edilecektir zaten biz de manuel olarak kontrol edeceğiz sunucuları

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Slmünalykm

Slotlu sunucu satmanızı hiç önermiyorum. Sonuçta port verilecek. Hadi slotlu sunucu verecekseniz de verdiğiniz dns'ye srv ekleyerek verin ki aksi olmayın. (gönderme vardır.) Ve essentials ile slot bugu filan yapabilirler. Onun dışında multicraft'ı da hiç sevmem :) Şimdiden hostinginiz h.o
Öncelikle Aleyküm Selam aslında slotlu server satma işi hiç aklımda yoktu fakat karşılaştığım ve sorduğum insanlarda örneğin 90% VDS bilgisi yok ve fiyatlar onlara göre pahalı geliyor. Eğer öneriniz veya eleştiriniz varsa skypem : gizli_dost_4 ekleyin tartışalım. :)

Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim.Biz bu sektöre vds ile girdik ve şuanda birçok firma slotlu sunucu sattığı için bizimde satmamız gerektiğini düşündük.Essentials'den slot bugu yaparlar ise hesapları suspend edilecektir zaten biz de manuel olarak kontrol edeceğiz sunucuları
ikimizin yorumu neredeyse tam tersine. Ayrı kafalardamıyız :)

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Aleyküm Selam aslında slotlu server satma işi hiç aklımda yoktu fakat karşılaştığım ve sorduğum insanlarda örneğin 90% VDS bilgisi yok ve fiyatlar onlara göre pahalı geliyor. Eğer öneriniz veya eleştiriniz varsa skypem : gizli_dost_4 ekleyin tartışalım. :)

ikimizin yorumu neredeyse tam tersine. Ayrı kafalardamıyız :)
doğrudur :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Satış yapabilmek için yasal belgelerin var mı peki? @Deadzombiesplat

Hem Windows server kullanacaksın hemde birden fazla kişiye hizmet sunacaksın... Verdiğin hizmetin kalitesi ne olacak acaba? 2. bir (malum hostingin adını buraya yerleştirin) fiyaskosu yaşanmaz inşallah.

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Satış yapabilmek için yasal belgelerin var mı peki? @Deadzombiesplat

Hem Windows server kullanacaksın hemde birden fazla kişiye hizmet sunacaksın... Verdiğin hizmetin kalitesi ne olacak acaba? 2. bir (malum hostingin adını buraya yerleştirin) fiyaskosu yaşanmaz inşallah.
şu an Yer Sağlayıcı için başvuru yaptık en yakın zamanda da Vergi Levhası için en yakın zamanda başvuracağız zaten tam olarak aktifte değiliz şu an için kalite konusuna gelirsek ben burada kendimi övücem başka biri benim açıklarımı arayacak satışa tam olarak başladığımızda umarım müşterilerimizden cevapları alırız :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
şu an Yer Sağlayıcı için başvuru yaptık en yakın zamanda da Vergi Levhası için en yakın zamanda başvuracağız zaten tam olarak aktifte değiliz şu an için kalite konusuna gelirsek ben burada kendimi övücem başka biri benim açıklarımı arayacak satışa tam olarak başladığımızda umarım müşterilerimizden cevapları alırız :)
Ben seni mention lamamıştım ama beraber çalışıyorsunuz sanırım? Umarım iyi bir hizmet sunarsınız da beni yanıltırsınız :) Fakat olurda Windows Server üzerine sanal makine bile açmadan 20-30 tane sunucu kurarsanız hoş olmaz.

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben seni mention lamamıştım ama beraber çalışıyorsunuz sanırım? Umarım iyi bir hizmet sunarsınız da beni yanıltırsınız :) Fakat olurda Windows Server üzerine sanal makine bile açmadan 20-30 tane sunucu kurarsanız hoş olmaz.
mutlicraftı zaten sanal makineye kurduk sitemizin hostunu vdsin içine kurduk şuanda 5 tane aktif mc sunuculu vds var :)

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an sadece deneme açısından küçük bir başlangıç için açtım zaten ilk önce yaptığı sorunları felan öğrenmeliyim test etmeliyim ki açtığımda sorunsuz olsun,
şu an windows 7 sanal bilgisayar üzerine kurulu multicraft panel yakında Linux bir işletim sistemine kurmayı tekrardan deniyeceğim, umarım sizi yanıltırız :) iyi akşamlar.
Sunucuda Java 8 kullanıyorsunuz değil mi?
Evet java kurulu.