Minecraftın SONUMU GELİYOR ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bugün bir konu hakkında konuşacağım.
SORU: MC Batıyorumu
Size Cevabım: Hayır ama Batmaya Yakındır...
Nedenmi Çünkü Yaş seviyesi 8-10 arasında değişkenlik göstermekte.
Ayrıca önüne gelen sunucu açıyor önüne gelen prim yapıyor gibisinden...
Minecraftın maalesef popülaritesi cidden büyük bir düşüşte maalesef.
Ben 14 yaşında bir insan olarak şunu söylemek istiyorum.
Eskiden minecraft çok güzeldi 2014-de tanıştım bu oyunla,ilk önce yapılar yapardık ama yıl 2015-i gösterdiğinde bu durum tamamen değişti. Artık insanlar yapı yapmaktan ziyade sunucu işleri ile ilgilenmeye başladılar.

SONUÇ: Yaş kitlesi ve primler sebebiyle gelişmeye ara verniş bir efsane oyundur...

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Bazı kısımlarına Katılıyorum. Ancak şu noktada; bu konu ayrı bir prim :D
Aslına bakarsan, her şey yükseldiği gibi düşüyor. Minecraft çok hızlı yükselmedi, dolayısıyla düşüşüde yavaş oluyor. Bknz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Anlatmak istediğim bir kere zirveye ulaştığında artık düşmeye mahkumsundur. Bunun örneklerini gerçek hayatta ve ya tarihtede görüyoruz. Ancak meseleyi başka bir yere çekmeden konuya devam etmek isterim. Evet artık her yer sunucu doldu. Eskiden sunucu olduğunda tek olurdu kaliteli olurdu. Bu örneği vermek istemesemde, "Kıyamet alametlerinden biri camiler çok Cemaat az olacak." aynı şekilde Minecraft'ta şu an bu durumda gibi. Sunucu çok ancak halâ oyuncusu var. Yani aslında önünde uzun bir yol daha var. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum nitekim uzatırsam elbet biri çıkıp yazacak : "Okumadım helal et." :)

CodeR12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazı kısımlarına Katılıyorum. Ancak şu noktada; bu konu ayrı bir prim :D
Aslına bakarsan, her şey yükseldiği gibi düşüyor. Minecraft çok hızlı yükselmedi, dolayısıyla düşüşüde yavaş oluyor. Bknz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Anlatmak istediğim bir kere zirveye ulaştığında artık düşmeye mahkumsundur. Bunun örneklerini gerçek hayatta ve ya tarihtede görüyoruz. Ancak meseleyi başka bir yere çekmeden konuya devam etmek isterim. Evet artık her yer sunucu doldu. Eskiden sunucu olduğunda tek olurdu kaliteli olurdu. Bu örneği vermek istemesemde, "Kıyamet alametlerinden biri camiler çok Cemaat az olacak." aynı şekilde Minecraft'ta şu an bu durumda gibi. Sunucu çok ancak halâ oyuncusu var. Yani aslında önünde uzun bir yol daha var. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum nitekim uzatırsam elbet biri çıkıp yazacak : "Okumadım helal et." :)
Helal olsun :D sanada katılıyorum...

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft'ın bitişi hileler ve exploidler yüzünden olacak sadece. Onun haricinde önü 5-6 yıl daha açık gibi görünüyor.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Bu konudan 50 tane açıldı. Daha geçen hafta muhabbeti döndü. Kilitliyorum konuyu, konu açmak için konu açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...