Ben Para Karşılıklı Yapmıyorum Amaç Eğlenmek Bilgilendirmeniz için Teşekkürler..Başkasının içeriğini kullandığında kanalının ceza alabileceğini biliyorsun değil mi?
Ben Para Karşılıklı Yapmıyorum Amaç Eğlenmek Bilgilendirmeniz için Teşekkürler..
Bu noktada para karşılıklı olmasından ziyade ceza alabiliyorsun şu an belki dikkat çekmez velevki klip çok izlenip dikkat çekerse büyük bir sıkıntı yaşama ihtimalin var. Bu yüzden videonun altına İngilizce olarak belirt ve videoda reklam varsa kaldır, Fair Use I m not own anything in this video. Including song and picture/clip. Çünkü bunun bir yasası var. Nightcore müziklerinin altında genel olarak bulunmakta. Bakabilirsin.Ben Para Karşılıklı Yapmıyorum Amaç Eğlenmek Bilgilendirmeniz için Teşekkürler..
Youtubeda Küfür yasagı var 2014 beri UYAN ?Bu noktada para karşılıklı olmasından ziyade ceza alabiliyorsun şu an belki dikkat çekmez velevki klip çok izlenip dikkat çekerse büyük bir sıkıntı yaşama ihtimalin var. Bu yüzden videonun altına İngilizce olarak belirt ve videoda reklam varsa kaldır, Fair Use I m not own anything in this video. Including song and picture/clip. Çünkü bunun bir yasası var. Nightcore müziklerinin altında genel olarak bulunmakta. Bakabilirsin.
Best BeyinAbone olmadım ki devamı gelmesin.
Küfür yasağı derken ? Sen İngilizce biliyor musun ?Youtubeda Küfür yasagı var 2014 beri UYAN ?
küfür yasağına uyan yok evetKüfür yasağı derken ? Sen İngilizce biliyor musun ?