Yeni Yıla 6 Saat!

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Seneye görüşürüz demeyeceğime göre yeni yıla uyuyarak girmek istiyorum.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben uyuyarak gireceğim. Bir şey yapa yapa. Kokulu sesli fln. Öyle gireceğim yani ._. Her yıl yaptığım gibi ._.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun çözemedim :) Time.is den zamana bakıp senin geri sayımınla karşılaştırdım senin geri sayımın ile aralarında 20 saniye fark var.

2saat 17dakika 0saniye | senin geri sayımın
21:42:52 | Time.is'in gösterdiği saat.

21:42:52 ye 2saat 17dakika eklersek ne olur? 8 saniye geride oluruz :) Yılbaşını 8 saniye erken kutlamanın zararı var mıdır bilemiyorum :)

(Başta 20 saniye olarak yanlış hesaplamışım... Sorry :/)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun çözemedim :) Time.is den zamana bakıp senin geri sayımınla karşılaştırdım senin geri sayımın ile aralarında 20 saniye fark var.

2saat 17dakika 0saniye | senin geri sayımın
21:42:52 | Time.is'in gösterdiği saat.

21:42:52 ye 2saat 17dakika eklersek ne olur? 8 saniye geride oluruz :) Yılbaşını 8 saniye erken kutlamanın zararı var mıdır bilemiyorum :)

(Başta 20 saniye olarak yanlış hesaplamışım... Sorry :/)
Ona bi bakmaya çalışırım.

Edit: Bana da 3 saniye geri geldi. Ama benim PC zamanı elle ayarladığım için falan olabilir. hiçbir fikrim yok.
Edit 2: Benim sistem zamanıyla karşılaştırınca 100% doğru çıkıyor. (belki bir saniye, bilmiyorum) time.is belki kendi sunucularından falan zamanı alıyorsa o yüzden bi değişiklik olabilir. Benim site doğru düzgn çalışıyor (sistem zamanını kullanarak. Senin sistem zamanı yanlışsa tabii ki olmaz)

Son düzenleme: