Özel Paket Yapana 100-150$ Ücret

CaptainPikachu03

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Yakınlarda HUB Server Açacağım. Şu An PvP Var Fakat Yetinemedik. Bizde Güvenilebilir Birilerini Arıyoruz. Eğer Bize FACTİON+SKYBLOCK+CREATİVE+MİNİGAMES(RUSH-SKYWARS-SAKLANBAÇ)+LOBİ(MAP DAHİL) Olacak Şekilde, Bittiğinde de Bize Gösterip, Eğer Güzel ise Emek Verilip Güzel Bir Sonuç Çıktıysa Parası Hemen MOBİL ÖDEME ile Verilecektir. Lütfen Alta Skypeniz ile Tecrübenizi Yazınız.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tek tek yapıp ücret alabiliyor muyuz? Örneğin Skyblock ile Cretive'yi yapsam ne kadar verirsiniz hocam ?

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Zaten sırf mapin parasını veriyor pakete para alınmaz sonucta özel yazılmıyor. 150 dolar ayrıca 540 tl yapıyor buda bence gayet iyi bir rakam.
Dediğin gibi;sırf map parası arkadaş plugin paketlerinide kast etmiş.Paket içinde para alırlar.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
FACTİON+SKYBLOCK+LOBİ

150Dolar anca bunları karşılar benim açımdan. :) Daha iyi bir fiyat verirsen neden olmasın bu arada Bunge kurmadan teslim ederim gerisi sizde olacaksa anlaşabiliriz.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücret konusunda anlaşabiliriz, çok yükseklerde gözüm yoktur. Eklenti paketinin tamamını 90 TL'ye yaparım. Ek feather vs. de veririm.
Özelden ulaş bana, skypemi veriyim.
Kaliteli ve açıkları olmayan bi paket hazırlarım...

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper Ötesi Bir Sunucuya Hazir ol Ayyildiz Network 2.0 Paketi Hazir Tüm her şey ve harita ve ekletentileri hatta kendi launcheri ile birlikte 150 Dolara Analaşak Skype Ayyildiznw Mail [email protected] +20 Hazir Paketim var - HARİTALAR DAHİL.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kayra adlı şahısa güvenmeyiniz!
Lan böyle kişiliksiz insan görmedim ben sana ne yaptım forumda bir konu çesaretin varsa eğer elinde bir şey olmayipta böyle bir suçlamalar ve benzeri şeyler atman senin adını yok etcektir. bizi tanımadan konuşmak büyük cesaret ister...

VeuTxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lan böyle kişiliksiz insan görmedim ben sana ne yaptım forumda bir konu çesaretin varsa eğer elinde bir şey olmayipta böyle bir suçlamalar ve benzeri şeyler atman senin adını yok etcektir. bizi tanımadan konuşmak büyük cesaret ister...
elimde çok kanıt var