MrGorkemEfe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
1.
2.
7. sınıfta oldu ( bir sene önce
2016'tıda yani hala 7. sınıftayım XD ) arkadaşıma bakacaktım ve çocuk beni ittirerek sınıfta yabancı var dedi bende oğlum ben yunanım dedim bir dostunuzum zararım gelmez bunlar 8 kişi bana dalıyor sevdğimiz kız orada gülüyordu bende birden kalkıp döner tekme çakıp birkaç yumruk atıp hizmetçi geldi ve bizi ayırdı .
3.
3 SINIFTA öğretmene sinirlenip ve + olarak trip atıp ona kalemliğimdeki bütün eşyaları atmıştım. 1 ve 4 arası hep sinirlendiğimde dışarı çıkar veya kitaplarımı yere atar ya oturur yada dersi kaynatırdım .
biraz piskopatlık var bende .d
5 yada 6 yaşındayken hallamların mahallesindeydim o rası baya güvenliydi annem hep beni oraya bıraktırdı . Şişe çevirmece oynuyoruz kız bana buradann atlayamassın dedi bende halamlara gittim süpermencilik oynuyacak dedim bir pelerin aldım ve 2 katlı +1 teras olan bir binadan 6 kere atladım baya yüksekti tabikide sonra o evin sahibi geldi olm sen napıyorsun dedi bende dedim ki cesaretimi gösteriyorum in bir şey olacak şimdi geç merdivenlere dedi bende tabikide yok ben almıyım tarzı bir haraket yaparak 7'ciyi atlamış oldum, bunu benim akrabalarıma bildirdiler ondan sonra bana kimse sataşmadı
2.
7. sınıfta oldu ( bir sene önce
3.
3 SINIFTA öğretmene sinirlenip ve + olarak trip atıp ona kalemliğimdeki bütün eşyaları atmıştım. 1 ve 4 arası hep sinirlendiğimde dışarı çıkar veya kitaplarımı yere atar ya oturur yada dersi kaynatırdım .
biraz piskopatlık var bende .d