Yaptığınız en cesurca haraket nedir.

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.
5 yada 6 yaşındayken hallamların mahallesindeydim o rası baya güvenliydi annem hep beni oraya bıraktırdı . Şişe çevirmece oynuyoruz kız bana buradann atlayamassın dedi bende halamlara gittim süpermencilik oynuyacak dedim bir pelerin aldım ve 2 katlı +1 teras olan bir binadan 6 kere atladım baya yüksekti tabikide sonra o evin sahibi geldi olm sen napıyorsun dedi bende dedim ki cesaretimi gösteriyorum in bir şey olacak şimdi geç merdivenlere dedi bende tabikide yok ben almıyım tarzı bir haraket yaparak 7'ciyi atlamış oldum, bunu benim akrabalarıma bildirdiler ondan sonra bana kimse sataşmadı

2.
7. sınıfta oldu ( bir sene önce :D 2016'tıda yani hala 7. sınıftayım XD ) arkadaşıma bakacaktım ve çocuk beni ittirerek sınıfta yabancı var dedi bende oğlum ben yunanım dedim bir dostunuzum zararım gelmez bunlar 8 kişi bana dalıyor sevdğimiz kız orada gülüyordu bende birden kalkıp döner tekme çakıp birkaç yumruk atıp hizmetçi geldi ve bizi ayırdı .

3.
3 SINIFTA öğretmene sinirlenip ve + olarak trip atıp ona kalemliğimdeki bütün eşyaları atmıştım. 1 ve 4 arası hep sinirlendiğimde dışarı çıkar veya kitaplarımı yere atar ya oturur yada dersi kaynatırdım .

biraz piskopatlık var bende .d

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok var gerek kendi yaşadığım gerek şahit olduğum başlıklar halinde anlatıyım en iyisi :ci: (örnek almayın)

4 arkadaşla sınıfta 70 lik devirmek
Lise son öğrencisi 4 arkadaş toplanıp 1 adet 70lik armut,kavun... Alır, ve tabii ki boş olduğu için sınıfa yönelir o gün şans eseri katlarda dolaşan müdür aniden sınıfa dalar ve malum manzarayı yakalar, keyfini hiç bozmayan öğrenciler müdüre de ikramda bulunarak ecellerine susadıklarını tesciller :yıkıl:ancak müdür de bu tayfaya benzer bir adam olacak ki teklifi kabul edip sınıfta 70liği devirir :D

Rehber öğretmenin arabasını kaldırıp başka bir otoparka taşımak
25 kişilik bir ekip okulun arkasında park edilmiş bir durumda olan rehber öğretmene ait "fiat palio" marka aracı havaya kaldırarak okula yakın bir otoparka taşır, akabinde okul çıkışı arabasını bulamayan öğretmen malum otoparka bakar ve aracı bulur, arabada çizik fark eden öğretmen malum şahısları tespit eder (nasıl çözdü bizde anlamadık) para toplattırarak öğretmenin arabasının masrafı karşılanmak amaçlanır, ancak para da eksik çıkar, gene aynı tayfa öğretmene giderek "maksat ayağımız alışsın hocam 3.5 kuruş eksik olsa ne olur." Der. :kürek:

1 nisanda öğretmenler odasına yangın tüpüyle dalıp dayak yemek
Lise 3.sınıf öğrencisi bir ruh hastası benimde orada bulunduğum idari kısma doğru yönelir, yerde sabit bir şekilde duran yangın tüpünü alıp öğretmenler odasına tekmeyi atarak dalar ve içeriye yangın tüpünü sıkmaya başlar, akabinde çok sinirlenen müdür ve öğretmenler öğrenciyi tokat manyağı yapar :D ardından uzaklaştırma alan öğrenci tatil kazanmış havasında okuldan gülerek ayrılır :D

(Biraz da kendi anılarımı anlatayım) Yanlış kopya verip 1 kişi hariç bütün sınıfı dökmek
11.sınıf haberleşme hukuku vasat geçen bir ders idi(en azından bizim okulda öyleydi) haliyle kimse doğru düzgün derse çalışmıyordu :D benim notlarım iyi sayılırdı 70-80 arası alıyordum yazılı ve sözlüde, ne yazık ki sınıfla bu yüzden aramız pek iyi değildi, :D 1,2 kız genç adam belki bize bi ayrıcalık yapar da kopya verir diyerek ricada bulunmaya gelir, kızları reddetmem sonucu bütün sınıf tehditle şunla bunla kopyayı vermeye mecbur eder ama tabii ki çorumlu adamı keser mi tehdit? (kesmez tabii dediğinizi duyar gibiyim) Akabinde hocayla anlaşarak sinsice bir plan yapılır, :sinsi1: soruları benim kağıdıma tuhaf bir sıralama ile basan hoca diğer tayfayada aynı soruların benim kağıdıma göre tamemen ters bir şekilde basılmış halini verir (örneğin benim 1.sorum onlarda 12.soru) akabinde düşük alan sınıfta tek 98 çıkaran benimdir :sinsi1: benim kağıdı inceleselerde bir bahane bulamazlar çünkü benim verdiğim kopya kendi kağıdıma göre :yıkıl:
Hepside bir birinden efsaneymiş helal olsun valaha. :yıkıl:

bilgisayar8275

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Benim çesur hareketim 4 sınıfta giderken ilkokul oğretmenim e okulna girip ingilizce dersini tüm notları 100 yapmıştım :EQWQWEQWE sonra arkadaşlarımla bize gelmiti e okulu açıp gostermiştim :QEWQEWQW çocuklar 100 görünce öğretme söylemişler müdür yadımcısına söylemiş öğretmeimde müdür yardımcı nasıl yaptın niye 1 saat sordu durdu çevap vermedim. :EWQQEWQWE :D
cesarete bak

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim çesur hareketim 4 sınıfta giderken ilkokul oğretmenim e okulna girip ingilizce dersini tüm notları 100 yapmıştım :EQWQWEQWE sonra arkadaşlarımla bize gelmiti e okulu açıp gostermiştim :QEWQEWQW çocuklar 100 görünce öğretme söylemişler müdür yadımcısına söylemiş öğretmeimde müdür yardımcı nasıl yaptın niye 1 saat sordu durdu çevap vermedim. :EWQQEWQWE :D
yanlız değilmişim

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben genelde bu tip işleri gazla veya istek sonucu yaparım ama neyse..

1- Okulda 9.sınıflardan bir sınıfın penceresinden tabelanın bulunduğu mini çatıya çıkıp üst katlardaki sınıflara ve dışarıdaki gençlere Rönesans pozu vermek, o arada da o girdiğim sınıftakilerin camı içeriden kapatması, Allahtan beni tanıyan bir kız sağolsun camı açtı da içeri girebildim :yıkıl: yoksa işin sonu disiplinde falan biterdi
2- Okulun son günlerinde dışarı kaçan basket toplarını, cam gibi olan buzların (altında 1 metre falan su birikintisi olduğunu bile bile) içine asker botları kadar ağır olan botlarımla adeta siyah kuşak bir karateci gibi atlayıp dizlerime kadar su içinde kalarak beni izleyenlerin dalga konusu olmak, ben bile kendime gülmüştüm, tabi buzlar ayaklarıma bile girmişti
3- Tellerin uçlarının kopup keskinleştiği, yine tellere çıkmaya çalışan nice yağız erkekleri kısır bırakmış olan, tellerin tepesinde bulunan o satırvari demirin bulunduğu, okulu bir sur gibi çeviren tellerden tırmanıp, yetmemiş gibi yan taraftaki inşaatın daha keskin demir tellerden oluşan telleri de tırmanıp aşarak dışarı kaçan futbol topunu alışım, bunu okulda birkaç sayılı kişi de yaptı ama geneli yapamıyor nedense çoğunu arkadan ittirmeme rağmen dahi olmuyor
4- Başka bir sınıfa gidip, o sınıftaki erkeklerin altta kalanın canı çıksın oynama teklifini kabul etmek ve 5-6 kişiyi üstümde taşımak, sonra yeni yemek yediğimi söyleyince acıdılar da çekildiler, yediklerimi kusmadan taşımayı bir şekilde başardım neyse ki :yıkıl:
5- Ortaokulda 50 kilo falan olduğum dönemlerde 200 kiloyu uzun eşekte yalnız taşımış olmam, geçenlerde de 4 kişiyi taşımış olmam
6- Yine uzun eşekte üstüme atlarken atlayıcıların türlü türlü fantezi atlayış denemeleri yapmalarına izin vermek (mesela sıra üstünden atlayıp da üstüme konmak gibi) :p
7- Kürsüye çıkınca bizim erkek tayfaya işsizlikten (onlara özel olarak ne yapacağımı bulamamıştım, iyi bir şey de aklıma gelmemişti, eni konu elim belimdeyken nah çekmiştim :lol: müdürler de 3 cm falan yanımdaydı ama ne tayfa gördü ne de müdür :keyif:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Masum bir çocuğun yerine ağır suçu üslenmem.