Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

YasakPeri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence yep yeni bir survival sw daha oluşturun çünkü suanki survivalda sanırım 3 tane orman olup factiona benzemiş her şey o kadar gelişmiş millet o kadar zengin ve herşeye sahipki yeniden birinin başlaması zor oluyor. Ormanda ağacı zor buluyorum. Survival 2 açma fikrini değerlendirin.

YasakPeri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm zaten düşünüyormussunuz bunu yorumları simdi gördüm cevap yazınca. Bencede yapın bunu çünkü survival survivallıktan cıktı aynı sizin swye benzer sw arıyorum oynamak için sizin özellikleriniz çok iyi bana göre orman girişine market açmak v.s. (claimli alanda pvp kapali olmasının avantajı) Bu arada benimde adımla girilmiş mia101 sıfırlayabilirmisiniz

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
kardeş seni önce duydumda iyidin şimdi iyi değilsin kusara bakma
O ne demek :))
Hmm zaten düşünüyormussunuz bunu yorumları simdi gördüm cevap yazınca. Bencede yapın bunu çünkü survival survivallıktan cıktı aynı sizin swye benzer sw arıyorum oynamak için sizin özellikleriniz çok iyi bana göre orman girişine market açmak v.s. (claimli alanda pvp kapali olmasının avantajı) Bu arada benimde adımla girilmiş mia101 sıfırlayabilirmisiniz
Giriş yapabilirsin.