Kusra bakmayın, orduyu yeniden yapılandırdığımız için geç cevap veriyorum. Evet doğrudur. En yakın zamanda CocaCola'ya büyük bir darbe indirerek 7 Gün'ü 7 gün gün ışığına tutacağız![]()
Didistan'da ülkeye giriş ve çıkışlar yasaklanmış durumda. Ülkeye başkalarını sokan askerlere idam cezası verilecek olarak konsey emri geldi.
CocaCola'yla bir anlaşma yapmak istiyoruz lakin kendileri buraya gelip bizi dinleyecekler, CocaCola'da kendimizi güvende hissetmiyoruz.
Yapmak istediğimiz antlaşma :
* 7 Gün'ün vergilerinin FruDi Birliği arasında bölüşülmesi.
* 7 Gün'ün bağımsızlaştırılması.
* Geçici olarak ateş kes ve Lipton'a saldırı düzenleme.
bi ülkeyi yok edecek kadar güç verirsen veya bi şehri ülken silinebilir çünkü abzürt şeyler yasak haberin olsun :9ice tea ülkesi şu ana kadar eşi benzeri görülmemiş güç ve büyüklükteki icetroyer gemisinin yapımına başladı bu gemiler 20 ice-16 barındırabilip ağır yok edici ateş gücüne sahip
la didistan ve FrukoCity ye giriş ve çıkış yasak nası yapabiliyosun bunu çin seddi örülü bi yere denizle girmek iyiymiş iki ülkeninde sınırlarında çin seddi varice tea komutanı icetroyerdan sadece 2 tane yapılabileceğini çünkü boyutu yapım süresi ve maliyite fazla olduğu için projenin durdurulduğunu söyledi yapımını başlanmış olan 2 icetroyer devam ediyor
ice tea komutanı icetroyerdan sadece 2 tane yapılabileceğini çünkü boyutu yapım süresi ve maliyite fazla olduğu için projenin durdurulduğunu söyledi yapımını başlanmış olan 2 icetroyer devam ediyor
ice tea ülkesi didistanın deniz kıyılarını fruko gemisi kılığında bombalamıştır
yanlış anladın didi rusyada ice tea ise anadoluda karadeniz aynı orayı bobaladım senin kılığındala didistan ve FrukoCity ye giriş ve çıkış yasak nası yapabiliyosun bunu çin seddi örülü bi yere denizle girmek iyiymiş iki ülkeninde sınırlarında çin seddi var
hojam karadeniz anadoluda kendinimi bombaladınyanlış anladın didi rusyada ice tea ise anadoluda karadeniz aynı orayı bobaladım senin kılığında![]()
kardeş rusyanın karadenize sahili var anadolununda didi rusyada ben anadoluda ben didiyi senin kılığında bombaladım anladınmı?hojam karadeniz anadoluda kendinimi bombaladın
evat enladım bu konu için didistan cumhurbaşkanıyla konuşacağızkardeş rusyanın karadenize sahili var anadolununda didi rusyada ben anadoluda ben didiyi senin kılığında bombaladım anladınmı?
didistan bunu bilmiyor sen bombaladın diye biliyor bombalamada binlerce insan öldü ve evsiz kaldıevat enladım bu konu için didistan cumhurbaşkanıyla konuşacağız
cem abi saygılar ittifak olalımOyuna katılıyorum! Ve ülkem bu ! MTN DEW![]()
Tebrikler ! Artık bir düşmanımız ve Pepsi'nin K.K Orgenerali'siniz.Pepsi orgenerali Didistan orgenerali ile görüşme talep ediyor.
Pepsi'nin kara donanma orgenerali olmak istiyorum!
![]()
Maalesef ki bir ülkeye katılmak zorundasınız.Oyuna katılıyorum! Ve ülkem bu ! MTN DEW![]()