TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

StayHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel ama resman hackerların oldugu bir server hacksız oynayan yoktur sanırım

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sunucu güzel ama resman hackerların oldugu bir server hacksız oynayan yoktur sanırım
Maalesef, hack konusunda çok uğraşmamıza rağmen çözüm üretemedik.

Sunucu Gayet Guzel Basarılar Diliyorum.
Teşekkürler.

Öğrenci arkadaşlara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim.Forum Kuralları

Tüm MC severlere eğlenceli oyunlar dilerim.

Merhaba, herkese iyi günler, başarılar dilerim.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arda Hocam, ortalıklarda yoksun. Mektep ağır mı geldi bu sene?

Alo Arda Hocammmmmmmmmmmmmmmmmmm

StayHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hack koruması 0 10 kişiden 10uda hack ayrıca adminler moderatorler arkadaşlarına bedava edit veriyor tavsiye etmem.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba Beylerr, çeşitli nedenlerden dolayı bir süredir ortalıklarda yoktum. Ancak, artık döndüm. Sunucu ile ilgili geliştirme, düzenleme işlemlerini yarıyıl tatilinde yapmayı planlıyorum. Sizleri 1,5 yıldır aralıksız olarak hizmet veren sunucumuzu takip etmeye ve desteklemeye çağırıyorum. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, TuranCraft yaklaşık iki yıldır aralıksız olarak siz Minecraft severlere hizmet vermektedir. Desteklerinize teşekkür eder, iyi eğelenceler dilerizb

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Pek yakında yeni bir faction sunucusu daha açacağız. Bu vesile ile tüm öğrenci arkadaşların yarıyıl tatilinin mutlu ve sağlıklı geçmesini dilerim.

Arda Hocam, duydum ki yeni faction hazırlıyormuşsun doğru mu?
EE
Evet, hazırlamaya çalışıyorum. 1.8 olacak. Görüşmek üzere.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek yakında yeni bir faction sunucusu daha açacağız. Bu vesile ile tüm öğrenci arkadaşların yarıyıl tatilinin mutlu ve sağlıklı geçmesini dilerim.

EE
Evet, hazırlamaya çalışıyorum. 1.8 olacak. Görüşmek üzere.
Sunucuyu açmışsın hocam, hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel de olmuş. Eline sağlık.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yeni faction hizmetinize sunuldu. GTA suncusuna da öldürme sıralaması eklendi. Bizi takip etmeye devam ediniz.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Gerçek GTA keyfi için sizleri TURANCRAFT sunucusuna bekliyoruz.

Merhaba, yaklaşık iki yıldır aralıksız olarak sizlere hizmet vermeye devam eden TURANCRAFT a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı siz MC severlere teşükkür ederiz.

Merhaba arkadaşlar, yeni faction sunucumuz hizmetinize sunulmuştur. İyi oyunlar.

Tüm arkadaşlara iyi tatiler dilerim.