Kasırga Network > Factions - Efsun ve birçok özellik! | < 1.8+ >

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba değerli forum üyeleri konuma hoşgeldiniz.
İlk öncelikle yazıcakları mı okursanız sunucu hakkında daha iyi bilgi edinmiş olursunuz tabi ki de oyunun içi daha zevkli.

Kişi sayısı: 50
Sunucu Rami: 4GB
Sunucu Türü: Factions
Hosting: Nitrado
Sunucu adresi: KasirgaNW.Nitrado.net
Lokasyon: Almanya

YETKİLİLER:

FurkanBey (Kurucu,Skripter,Destek Ekibi)

Kola (Kurucu,Skripter,Editör,Destek Ekibi)

HarunHD (Admin,Destek Ekibi)

Biz sadice size en güzel şekilde oyun zevkini yaşatmak için çalışıyoruz eğer sende bu eğlenceye katılmak istersen bizi tercih edebilirsin

İlk amacımız sunucudan eğer fazla gelir kazanırsak bu parayı LÖSEV'e bağışlamak eğer bu amacı gerçekleştirirsek her bağış yaptığımızda bağışın fotoğrafını konumuzda görebilirsiniz. Dediğim gibi büyük bir sunucu olursak LÖSEV'e bağış yapmayı planlıyoruz.Sizde bizi desteklemek için VIP alabilirsiniz. İkinci amacımız ise size rahat ve akıcı bir oyun keyfi yaşatmak

Lapisli Faction sunucu sevmeyenlere özel yakında Lapissiz Faction sunucumuz açılacaktır.

GÜNCEL REKOR!!!

Konu düzeni kötü olduysa kusuruma bakmayın ilk defa böle değişik bir konu düzeni yapıyorum amatörüm biraz bu konularda.

KASIRGA NETWORK:
EFSUN SİSTEMİNDEKİ SORUNLAR DÜZELTİLDİ !! BUGLAR GIDERILDI

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biz yazılarla geçiştirmek istemedik sunucuda ki güzel eklentileri gelip görebilirler beğenirlerse kalabilirler :)
Ben senin sunucuna gelmek zorunda değilim ki. hiçbir şey anlatmıyorsan beni teşvik edemezsin ki. Yazıya dökmen gerek. Herkes böyle yapsaydı kimse gelmezdi. Konu başlığında Efsun' yazmakla olmuyor bu iş. Bana efsane olduğunu kanıtla daha sonra o başlığı yaz.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Konudaki fotoğrafları yetersiz buldum. İnsanlara akıcı bir oyun keyfi yaşatmak istiyorsunuz ama 4GB ram var ve söz konusu olan bir "Faction" sunucu olunca pek mantıklı gelmiyor. Yapılarınız ise sıkıcı, basit ve kasvetli görünüyor. 1.7.X desteği vermek pek akıllıca değil. AAC yükleseniz bile edit item olduğu sürece atar ve pek işinizi görmez. Ve ben olsam bu eklentilere beş kuruş vermezdim.

4/10

Bunun yanı sıra LÖSEV olayı çok güzel bir düşünce ama keşke söylemeseydiniz işte o zaman kahraman olurdunuz. Ayrıca Paypal yok ve paralar direk banka hesabınıza gelemez. Nasıl olacak bu olay?

WinterFallMCHayrani

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şiddetle sunucuya girmemenizi , boşuna kasmamanızı öneriyorum.Sunucu rezalet , adminler dersen oyuncularla ana avrat sövüşme içersinde (yaş ortalamaları 13) ; ZAMAN KAYBI . Ayrıca sunucudaki birçok şeyin çalıntı oldugunu da belirti etmek isterim .Aha bu da SS'imiz :

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar şiddetle sunucuya girmemenizi , boşuna kasmamanızı öneriyorum.Sunucu rezalet , adminler dersen oyuncularla ana avrat sövüşme içersinde (yaş ortalamaları 13) ; ZAMAN KAYBI . Ayrıca sunucudaki birçok şeyin çalıntı oldugunu da belirti etmek isterim .Aha bu da SS'imiz :

Biz de LÖSEV diye boşa hayal kurmuşuz. Eline para geçen her "çocuk" sunucu açmasın lütfen.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben LÖSEV olaylarına inanmıyorum açıkçası. Parayı LÖSEV'e bağışlayacaksan sunucunu nasıl açık tutacaksın. ( Harçıklarımla :( )

_Kola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konudaki fotoğrafları yetersiz buldum. İnsanlara akıcı bir oyun keyfi yaşatmak istiyorsunuz ama 4GB ram var ve söz konusu olan bir "Faction" sunucu olunca pek mantıklı gelmiyor. Yapılarınız ise sıkıcı, basit ve kasvetli görünüyor. 1.7.X desteği vermek pek akıllıca değil. AAC yükleseniz bile edit item olduğu sürece atar ve pek işinizi görmez. Ve ben olsam bu eklentilere beş kuruş vermezdim.

4/10

Bunun yanı sıra LÖSEV olayı çok güzel bir düşünce ama keşke söylemeseydiniz işte o zaman kahraman olurdunuz. Ayrıca Paypal yok ve paralar direk banka hesabınıza gelemez. Nasıl olacak bu olay?
Merhaba parayı bir arkadaşımızın kartına yollatım çekicez oradanda LÖSEV'e gidip bağış işlemini gerçekleştireceğiz.

Ben LÖSEV olaylarına inanmıyorum açıkçası. Parayı LÖSEV'e bağışlayacaksan sunucunu nasıl açık tutacaksın. ( Harçıklarımla :( )
Gerekli parayı diyoruz gerekli para bulunursa bağış yapacağız

İsmini boş yere saklamana gerek yok.İnsan gibi eleştirirebilirsin ama sunucuya gelip herşeyiniz *** gibi demekle olmuyor

Lösev'e 20TL üstü bağış yapın gerekli resimleri bize yollayın sunucumuzda zaten VIP üyelik veririz.

GÜNCEL +++
-----------------------------
SIKLIKLA VIP ÇEKİLİŞLERİ YAPILIYOR