1.8 Factions plugini sorun & hata

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
1.8.8 factions plugininde plugin update hatası verıyor
bunu nasil düzeltebiliriz arkadaşlar
serverimin sürümü 1.8.8 ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hangi Factions plugini? Piyasada bir sürü Factions plugini var. Spigot linkini atarsan veya geliştiricisini söylersen emin olabiliriz. Fakat genel anlamda update hatalarının çözümü config dosyasından auto update özelliğini kapatmaktır.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Hangi Factions plugini? Piyasada bir sürü Factions plugini var. Spigot linkini atarsan veya geliştiricisini söylersen emin olabiliriz. Fakat genel anlamda update hatalarının çözümü config dosyasından auto update özelliğini kapatmaktır.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

plugin bu auto update özelligini göremedim yani yok :) bütün dosyaların icine girdim bulamadım.
it is update to diye bir hata veriyor yani yeni sürümünü istiyor anlıyacagınız

1.8.8 de stabil olarak kullanabilecegim faction plugini varsa adını verirseniz sevinirim.
İlginiz için teşşekürler.

Ne hatası alıyorsun?
(Is it up to date?) hatasi olarak geciyor dostum .

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

plugin bu auto update özelligini göremedim yani yok :) bütün dosyaların icine girdim bulamadım.
it is update to diye bir hata veriyor yani yeni sürümünü istiyor anlıyacagınız

1.8.8 de stabil olarak kullanabilecegim faction plugini varsa adını verirseniz sevinirim.
İlginiz için teşşekürler.

(Is it up to date?) hatasi olarak geciyor dostum .
Benim tahmin ettiğim hata değilmiş. Bir daha ki sefere hatayı tam olarak yazarsın bizde tahmin yürütmek zorunda kalmayız :)

Eğer verdiğin linkteki son sürümü kullanıyorsan o sürüm 1.11 için geçerli. İlla ki MassiveCraft'ın Factions'ını kullanacağım diyorsan
kullanımalısın 1.8'de. Fakat ben tavsiye etmiyorum çünkü içerisinde bir sürü gereksiz özellikle beraber geliyor. Bunun yerine ücretli olan (ücretsiz olarak edinilebiliyor fakat nasılını söylemiyorum. Crack yada çalıntı değil tamamen geliştiricinin izniyle)
veya ücretsiz olan
'ı (indirirken 1.8.8 uyumlu sürümünü indirmelisin açıklama kısmında yazıyor zaten) kullanmanı tavsiye ederim. Bu iki plugin bahsettiğim gereksiz özelliklerden arınmış, bunun yerine daha hoş yeni özellikler barındırmaktadır.