on command:
if player's world is "xxx":
if command is not "login", "l", "register" or "reg":
cancel event
Selam Cok Saol Ama Bu Komutlar Haric Öbürlerini Yazıncada Mesaj Versin İsterim Yapabilirmisin ?PHP:on command: if player's world is "xxx": if command is not "login", "l", "register" or "reg": cancel event
on command:
if player's world is "xxx":
if command is not "login", "l", "register" or "reg":
cancel event
send "&4 Burada Komut Kullanamazsin !" to player
Bu sadece o komutların kullanılmasını sağlar. Yasaklamak için bir işlem yapmıyorsun.Alternatif bir yol da ben sunayım
Sunucunda World Guard yükü ise(ki yüklüdür).Dünyaya ışınlan ve;
'/rg flag __global__ allowed-cmds /login,/register,/l,/r'
komutunu yaz.
Hangi bilgiye dayanarak söyledin ki bunu ?Bu sadece o komutların kullanılmasını sağlar. Yasaklamak için bir işlem yapmıyorsun.
Arkadaşında söylediği gibi (anlamadıysan diye tercüme edeceğim) oraya bir komut girersen eğer o komut dışındaki hiçbir komut çalışmaz. Başka türlü bu WG flaginin ne anlamı olurdu ki zaten değil mi?Bu sadece o komutların kullanılmasını sağlar. Yasaklamak için bir işlem yapmıyorsun.
Bilgi için teşekkür ederim. Öğrenmem iyi oldu.Arkadaşında söylediği gibi (anlamadıysan diye tercüme edeceğim) oraya bir komut girersen eğer o komut dışındaki hiçbir komut çalışmaz. Başka türlü bu WG flaginin ne anlamı olurdu ki zaten değil mi?
Bana değil, sana o bilgiyi veren arkadaşa teşekkür et.Bilgi için teşekkür ederim. Öğrenmem iyi oldu.
Sonradan gördüm o mesajı, @CoffeeBeat teşekkürler..Bana değil, sana o bilgiyi veren arkadaşa teşekkür et.