Pokêstops!? Charizard! ve Gary! #11 Pixelmon[Minecraft Pokemon] #2.11

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Charizard'ımızı geri aldık ve Gary geri döndü! Bakalım bu sefer pokemonları neler? Bu bölümde çok şeyi kısa sürede paylaştığımızı düşünüyorum. İyi Seyirler!

Eğlendiyseniz yorum,like bırakmayı unutmayın. :)

Youtube aleminde yeniyiz acemiliğimiz falan var, önerilerinize açığız yorum yapmayı unutmayın.!

Önceki Pixelmon Bölümleri :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not : Bana bir takım öneriler veren arkadaşlar vardı, bu video önceden çekilmiş videoydu. Dolayısıyla önerilerinizi bu videoda uygulayamadım.

Son düzenleme:

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazı yerleri hikayeye bağlarsan atıyorum gary ile bir kapışmaya girsen ve son maçınızda fırlayıp onu fark atarak yensen falan daha değişik olur

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
rica ederim hojam önerimi dikkate aldığın için ben teşekkür ederim
Videoda tek başıma oynasamda aslında sizlerle oynuyoruz :) Bunu zevkli yapanda bu. Dolayısıyla her öneriye cevap veririm mantıklı ve ya mantıksız şeklinde. Seninki gayet mantıklı. :) Hikayeye katkısının olmasından dolayı ise ayrı bir teşekkür ediyorum. :)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoda tek başıma oynasamda aslında sizlerle oynuyoruz :) Bunu zevkli yapanda bu. Dolayısıyla her öneriye cevap veririm mantıklı ve ya mantıksız şeklinde. Seninki gayet mantıklı. :) Hikayeye katkısının olmasından dolayı ise ayrı bir teşekkür ediyorum. :)
videoyu izlemiştim açıkçası pixelmon extras kurabilirsin böylece için içine evs ve ivs değerleride girer böylece pokemonun hem gerçek gücünü ortaya çıkarırsın hemde eğiterek evs gücünü kazandırırsın

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
videoyu izlemiştim açıkçası pixelmon extras kurabilirsin böylece için içine evs ve ivs değerleride girer böylece pokemonun hem gerçek gücünü ortaya çıkarırsın hemde eğiterek evs gücünü kazandırırsın
Evet ancak 1.7.10 versiyonunu göremedim, hemen bakıyorum ben pixelmon evs, ivs şeklinde aratmıştım. Teşekkürler! :)

Yine çok teşekkür ederim :)

@Yigit1202 indirme dosyalarını internet üzerinde "yine" bulamadım ancak, bir yolunu bulduğumu düşünüyorum. Teşekkürler :)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ancak 1.7.10 versiyonunu göremedim, hemen bakıyorum ben pixelmon evs, ivs şeklinde aratmıştım. Teşekkürler! :)

Yine çok teşekkür ederim :)

@Yigit1202 indirme dosyalarını internet üzerinde "yine" bulamadım ancak, bir yolunu bulduğumu düşünüyorum. Teşekkürler :)
pixelmonmod.com dan downloadsa gir en altta var

pixelmonmod.com dan downloadsa gir en altta var
1.8 versiyonu dene çalışırsa yaşarsın