ChestShop komutları

gokhyildiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar,
Servere pluginleri yüklemeyi başardım. Ancak bazı komutları öğrenemedim. Mesela chest shop plugininin komutlarını internette bulamadım. Sorunum ise şudur;
Servere chest shopu yükledim ve adminshop ile market yarattım. Ancak oyuncular paralarını göreceği /money komutu çalışmıyor daha doğrusu böyle bir komut yok diyor. Bu pluginde oyuncular paralarını nasıl görebilirler? Teşekkürler.
Plugin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ayrıca sağ tarafta bilgi ekranını da yüklemek istiyorum. Kaç mob öldürdün kaç paran var claim hakkın gibi gibi. Yardımcı olucak varsa yardımını bekliyorum. :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Para konusu ChestShop'ın işi değil. Bunun için Vault ve Essentials kurulumu yapmalısın. Sağ taraftaki olayın adı ScoreBoard'dır, Google'da ara eğer bulamazsan haber ver yardımcı olurum.

WizardCoderTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/money ile paralarını görebilmeleri için
iConomy pluginini yükle

Sağ tarafta görünmesini istediğin şey içinse scoreboard veya info-board pluginini yükleyebilirsiniz

gokhyildiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essentials plugininde 1.8 i yok galiba. Onun yerine kullanabileceğim bir plugin var mı acaba?
Sırf birkaç plugin daha çalışstın diye 1.10 dan 1.8 e çektim. Şimdide Essentials için 1.7.9 çekmem gerekecek eğerki farklı bir plugin bulamazsam.

Edit: iconomy ile chest shop aynı anda çalışmıyor şu an.

Son düzenleme:

WizardCoderTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essentials plugininde 1.8 i yok galiba. Onun yerine kullanabileceğim bir plugin var mı acaba?
Sırf birkaç plugin daha çalışstın diye 1.10 dan 1.8 e çektim. Şimdide Essentials için 1.7.9 çekmem gerekecek eğerki farklı bir plugin bulamazsam.

Edit: iconomy ile chest shop aynı anda çalışmıyor şu an.
essentials 1.8 de çalışıyor

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
/money ile paralarını görebilmeleri için
iConomy pluginini yükle

Sağ tarafta görünmesini istediğin şey içinse scoreboard veya info-board pluginini yükleyebilirsiniz
Eğer bilgin yoksa öneride bulunma. iConomy kullanmasını öneremezsin kimseye.

@gokhyildiz Essentials'ın ekonomi eklentisi çok daha iyidir. Essentials için aşağıya link bıraktım aynı zamanda Spigot'ını güncellemeyide unutma.

Essentials 1.8 için: "
"

En son Spigot 1.8.8:

En son PaperSpigot 1.8.8:

Son düzenleme:

gokhyildiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hallettim. Serveri 1.7.2 ye çektim. Dediğiniz pluginleri yükledim(ChestShop,Essentials,Vault). Sorunsuz çalışıyor ve /money komutuda çalışıyor.