BookofNewbie Youtube/Website/Twitch Ve Oyun Sunucuları-Builder Alımı

liftedplane

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Book Of newbie den Abdullah. Bugün itibariyle minecraft sunucusu açmaya karar verdik. Ekibimiz +50 kişilik ve +16 yaşındalardır. Sağlam bir ekibe sahibim fakat minecraft bilen kişi sayısı cidden az. Büyük bir proje için maddi kaynağımız ve süremiz var. Bu yüzden direkt olarak mapleri build takımlarına yaptırmak istemedim. O yüzden arkadaşlar bu konu aracılığı ile builder aramaktayım. Builder olarak katılmak isteyen arkadaşlar şunları bilmeli ;

-Book of newbie büyük bir toplulukdur. yakında şirket olacaktır.
-Büyük bir hub projesi hedefimiz vardır. Ayrıca diğer oyunlarada sunucularımız açılacaktır.
- 5-7 ay gibi bir süremiz bulunmaktadır.
-Builder olarak gelecek arkadaşların kendilerine güveni tam olmalıdır.
-Builder arkadaşlar en az +16 olmalıdır.
-Ciddiyet asla bozulmamalıdır.
-Emeklerin karşılığı her zaman vardır.

Builder Formu:
Ad:
Builder Tecrüben(çalıştığınız büyük yada iyi sunucular sayı olarak değil isim olarak)
Adam gibi kaç yıldır oynuyorsun:
Emeğinin karşılığını maddi olarak almak istermisin:
Skype(özelden verebilirsiniz):
İşe olan ciddi bakışınız:

Arkadaşlar ben çok ciddi bir proje düşünüyorum.O yüzden doğru kişilerin gelmesini rica ediyorum.

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Ömer
Builder Tecrüben(çalıştığınız büyük yada iyi sunucular sayı olarak değil isim olarak) NetworkMC ,,, OttomanCraft ...... devamı var 3 4 tane
Adam gibi kaç yıldır oynuyorsun: 4
Emeğinin karşılığını maddi olarak almak istermisin: Hayır Emeğin Karşılığını İstemiyorum Server'inize Bir Katkıda Bulunmak İstiyorum
Skype(özelden verebilirsiniz): karga15987
İşe olan ciddi bakışınız: Kesinlikle Serveri'i En İyi Hale Getirmeye Çalışacağım

SAYGILARIMLA...

liftedplane

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Ömer
Builder Tecrüben(çalıştığınız büyük yada iyi sunucular sayı olarak değil isim olarak) NetworkMC ,,, OttomanCraft ...... devamı var 3 4 tane
Adam gibi kaç yıldır oynuyorsun: 4
Emeğinin karşılığını maddi olarak almak istermisin: Hayır Emeğin Karşılığını İstemiyorum Server'inize Bir Katkıda Bulunmak İstiyorum
Skype(özelden verebilirsiniz): karga15987
İşe olan ciddi bakışınız: Kesinlikle Serveri'i En İyi Hale Getirmeye Çalışacağım

SAYGILARIMLA...
Skype üzerinden istek yollandı

liftedplane

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder Formu:
Ad:Melih
Builder Tecrüben(çalıştığınız büyük yada iyi sunucular sayı olarak değil isim olarak)hatırlamıyorum ama bayagı olmuştum
Adam gibi kaç yıldır oynuyorsun: 4 5 yıldır
Emeğinin karşılığını maddi olarak almak istermisin: hayır
Skype(özelden verebilirsiniz):mrmelih57
İşe olan ciddi bakışınız:orda ne demek istedigini anlayamadım kb
Skype isteği yollandı

Gerilla424921

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder Formu:
Ad:Alper
Builder Tecrüben(çalıştığınız büyük yada iyi sunucular sayı olarak değil isim olarak):ReizNetwork GlobalCraft SilverCraft AtomCraft HyperMC LookCraft ve HintCraft...
Adam gibi kaç yıldır oynuyorsun:5
Emeğinin karşılığını maddi olarak almak istermisin:Hayir istemem Çünkü ben parayla iş yapmam yapsamda hayrına...
Skype(özelden verebilirsiniz):alperozdemir2006
İşe olan ciddi bakışınız: Daha iyi bir server için iyi builder diyebilirim herhalde...