1. Kendine GroupManager'den yetki verdin mi?
2. Lütfen sarı yazma eski temada hiçbir şey okunmuyor
manuadd'ı konsoldan mı oyundan mı yazdın? Oyundan yazdıysan konsolda dene.Rengi değiştirdim. Kendine yetki verdin mi derken? /manuadd Valus Kurucu yaptığımda olan olay bu yapmasamda aynı.
Error Log atmamı ister misiniz?- Essentials Chat yüklü mü?
- Yüklü ise sürümünü güncelle.
Oyundan yazdım. Konsoldan deniyeyim hemen.manuadd'ı konsoldan mı oyundan mı yazdın? Oyundan yazdıysan konsolda dene.
Olur. Essentials Chat'ın mı?Error Log atmamı ister misiniz?
GroupManagerin. Error log :Olur. Essentials Chat'ın mı?
Kardeşim essentials chat yüklü mü değil mi? Ona göre yardımcı olacağım 3. soruşum :/GroupManagerin. Error log :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Pardon, Yüklü.Kardeşim essentials chat yüklü mü değil mi? Ona göre yardımcı olacağım 3. soruşum :/
Caused by: while scanning a simple key
in 'reader', line 15, column 5:
permissions:ta
^
could not found expected ':'
in 'reader', line 16, column 5:
- alphachest.chest
^
Tamam, sorun kesin groupmanagerden demek ki.Pardon, Yüklü.
Hemen kontrol ediyorum hocam.Tamam, sorun kesin groupmanagerden demek ki.
plugins\GroupManager\worlds\world\groups.yml Bu uzantıdaki dosyayı tekrar kontrol eder misin?
Fazla kullandığın space ve enterleri silmen gerekecek.
Açıkçası o dosyada boşluklu fazla bir şey yok olanlarıda sildim ama aynı.Tamam, sorun kesin groupmanagerden demek ki.
plugins\GroupManager\worlds\world\groups.yml Bu uzantıdaki dosyayı tekrar kontrol eder misin?
Fazla kullandığın space ve enterleri silmen gerekecek.
. .plugins\GroupManager\worlds\world\groups.yml
Satırlar 15 ve 16'da hata var diyor.
Kod:Caused by: while scanning a simple key in 'reader', line 15, column 5: permissions:ta ^ could not found expected ':' in 'reader', line 16, column 5: - alphachest.chest ^
Satır 15 ve 16