2017 nin gelmesi ile inşallah bunlar yaza doğru tükenir

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2017 nin gelmesi ile inşallah bunlar yaza doğru tükenir gerçekten bunlardan birine rastlayınca bir şişe votka içip rahatlayıp aynaya bakarak hayatımı gözden geçirdikten sonra kafama sıkıp organlarımı bağışlayasım geliyor içimden

1.İngilizce konuşup cool olduğunu sananlar : oley bende cool olmak için Türkçe bildiğim halde türkçe konuşan ama ingilizce bilmeyen birinin karşısında ingilizce konuşacam

2.80 satır yazıya ok yazanlar yada pki yada tmm : Bunu cool olmak için yapan 13 yaşındaki çocuklarda var onlar daha sonir bozucu

3.CSGO gibi oyunları vs oynarken rahatsız etmeyin modunda sürekli arayan şahıs : Rahatsız etmeyin modunda okadar kapatmamıza ramen sürekli neden ararsın kapatıyorsak bir sebebi var bak orda ne yazıyor rahatsız etmeyin :pof:

4.ismi XxXVIPEGEVIPXxX benzeri olan kişiler : Bunlardan birini skypeda ekleyin Allah sizi inandırsın bunlar isimleri ile buram buram hayal gücü kokar bunlara örnek

Arda | AyYILDIZ Tim | Lider
ProGaming_-_Serhat
İnanılmaz (ufak bir gönderme) özledim be onu
VIP Emre VIP
XxKlavyeDelikanlisıxXBordoKlavyeTR

5.Heçkır Abi Murtaza : ahh ahh özellikle lol gibi oyunlarda bol bulunur bu murtaza abiler yaşları otuzdur ve skype vermezsen bilgisiyarını heçklerler oyüzden mutlaka skype verin .s

6.AyYıldızTim'in 10 yaşında özel eğitimli çocukları :
Heçkır Jojuk : krdş şimdi çağrıya gel mikrafon ve kamera bizle adm gbi knş yoksa bilgisayarını yakarız (Vay canınağğ biraz fazla vaç dogs oynamışsın sen)

Bu ayt yi tek iplemeyen benmiyim ? Aaa ay yıldız tim lütfen babamın babasının babasının emekli maaşı ile 10 yılda aldığı bilgisayarımı yakma abi lütfen bak söz bir daha kuran-ı kerime küfür etmiyecem :D o arkadaş yine türkiyeye gelmekkten korksun ama ayt den korkmasın kim Abi bu AYT anca ddos atıp biz heçkırız krdş diye dolaşsınlar​

Son düzenleme:

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Ben bazen Türkçe kelimeleri unutuyorum ne yapmalıyım?
2. Genelde fazla cevap yok ise falan "ok" yazılır.
3. Haklısın. Oyun yüklü değil diyorum bir dakika sonra başkası geliyor "Hadi oynayak" diye napçaz bunları biz?
4. Haklısın. (Başka ne diyim)
5. ve 6.'yı pek anlamadım yani ne diyim.

Macaw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1. Ben bazen Türkçe kelimeleri unutuyorum ne yapmalıyım?
2. Genelde fazla cevap yok ise falan "ok" yazılır.
3. Haklısın. Oyun yüklü değil diyorum bir dakika sonra başkası geliyor "Hadi oynayak" diye napçaz bunları biz?
4. Haklısın. (Başka ne diyim)
5. ve 6.'yı pek anlamadım yani ne diyim.
1.çeviriye bak
2.OK Aşkm yaz sysghsgshdsjy
3.Gel qnq oynıyah de