[Yardım] Bungecordtan anlayanlar baksın (Konu Kapansın)

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim aşağı yukarı 1.5 haftadan beri şu bungecordla uğraşıyorum deli olucam derdim şu sunucuları birbirine bağlayamadım gittim hazır bir paket yükleyim kendim editlemeye çalıştım adamın plugins dosyalarını ve haritalarını sildim kendi haritalarımı yükledim felan kendi haritamı plugin paketi yükledim ilk sunucuda bir şey yok (çakmalobide) daha sonra beni atmış olduğu sunucuda plugin paketide çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum sadece komutları kullanabiliyorum birşeyi kıramıyorum uçamıyorum gamemode 1 e geçemiyorum kendime yetki veremiyorum ama opum hikayem kısaca böyle anlattığımdan bir şey anlayan yorumlara yazssın lütfen sizden isteğim ise elinizde veya bildiğiniz bir yerde bungecord dosyaları var mı varsa atabilirmisiniz

ZümrüdüAnkaBerat

Satılık hub server ve .com alan adı !!
En iyi cevaplar
0
plugin paketini degistirmeni tavsiye ederim.birde bungeecord hazır paket kullanma.kendin dosyalarını ac.birde bungeecord ve spigot veya craft bukkit hangisini kullanıyorsan onuda guncelle.yine yapamassan bana ulas. mail [email protected] skype:sonlimon :)

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
plugin paketini degistirmeni tavsiye ederim.birde bungeecord hazır paket kullanma.kendin dosyalarını ac.birde bungeecord ve spigot veya craft bukkit hangisini kullanıyorsan onuda guncelle.yine yapamassan bana ulas. mail [email protected] skype:sonlimon :)
hazir paket değil zaten daha önceden hazir olan paketlerdendi

Birde o dediklerinin hepsini yaptım bu konu bungecordla alakalı bir şey eminim bungecord bilgim hiç yok bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum eğer bilgin varsa yardım edersen memnun edersin