[Yardım]Küçük Bir Bakış ---> Çakma Lobi

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Hepinize Kolay Gelsin Gençler biliyorum vakit çok önemli bir kavram ancak iki dakikanızı alıcam neyse size sıkıntımı söyleyeyim herkes hemen hemen Beyazzencinin yaptığı çakma lobi skriptini biliyordur
Kod:
# ############################################################################################################################

command /gm:
    trigger:
        if player is "Beyazzenci":
            set player's gamemode to creative

on break:
    if player is not "Beyazzenci":
        cancel event

on place:
    if player is not "Beyazzenci":
        cancel event

on command:
    command sender is player
    command is not "login" or "register" or "lobi" or "setspawn" or "kayit" or "giris" or "gm" or "schematic" or "authme" or "skript" or "pl":
        cancel event
        message "&4&l-&f&l-&4&l-&f&l-&4&l-&f&l- &6&l©&a&l©&6&l© &4&l***&r&lCraft &a&l©&6&l©&a&l© &4&l-&f&l-&4&l-&f&l-&4&l-&f&l-"

# ############################################################################################################################

on login:
    send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &4&l***&r&lCraft &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
    wait 3 real seconds
    execute player command "/lobi"

on command "/login":
    send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &4&l***&r&lCraft &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
    wait 3 real seconds

on command "/giris":
    wait 3 real seconds

on command "/register":
    send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &4&l***r&r&lCraft &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
    wait 3 real seconds

on command "/kayit":
    send "&4&l-&f&l-&4&l- &b&l©©© &4&l***r&r&lCraft &aOyuna Aktariliyorsunuz &b&l©©© &4&l-&f&l-&4&l-"
    wait 3 real seconds

on join:
        wait 20 ticks
        set the player's gamemode to adventure
        apply invisibility 1 to the player for 999 days

on damage:
    cancel event

on first join:
    set join message to ""
    wait 3 real seconds
    send "&7Sunucumuza HosGeldin &c%player% &bIyi Eglenceler&8&l!" to player

on join:
    set join message to ""
    wait 3 real seconds
    send "&7HosGeldin &c%player% &bIyi Eglenceler&8&l!" to player

on quit:
    set leave message to ""

on disconnect:
    set leave message to ""

Ben buradaki /lobi kısmını /server survival yaptığımda komut çalışmıyor fakat manual şekilde /server survival yazdığımda survival sunucusuna gidebiliyorum bungecord hakkında fazla bilgim olmadığından dolayı /lobi yerine /server survival yazmayı tercih ettim eğer siz lobi nasıl belirleniyor söylerseniz daha çok işeme yarar

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsola kullandırıyorsan "execute console command" ile yani,işe yaramaz.
Oyuncuya kullandırıyorsan perm vermen gerekir bungee configinden.

Snart

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bungeecord/config.yml nin içerisindeki "bungeecord.command.server" permini silip bungeecorda restart atarsan sorun düzelecektir. Eğerki istersen sana özel olarakta çakmalobi kodlayabilirim bir özel mesaja bakar :)

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bungeecord/config.yml nin içerisindeki "bungeecord.command.server" permini silip bungeecorda restart atarsan sorun düzelecektir. Eğerki istersen sana özel olarakta çakmalobi kodlayabilirim bir özel mesaja bakar :)
Teşekkürler fakat zahmet etme dün gece uğraşırken çözdüm :)