world edit komut sorunu

gokhyildiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selam arkadaşlar,
world editte spawn yaparken bir sorunla karşı karşıya kaldım. sorunum tam olarak şudur;
//cyl 44 <radius> komutu ile tavan yaptım ancak item taş basamak olduğu için bloğun her zaman alt kısmını kapatıyor.
resimlerdede görüldüğü gibi kapatmasını istediğim yer boş kalıyor hep. aslında ben bloğun üst kısmını kapatmak istiyordum. komut olarak farklılık var anladığıma göre.
bilen varsa yardımını bekliyorum. teşekkürler.

gokhyildiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üst kısımda olan taş basamağın kodu 44:8. Yarım kuvars bloğu koyacaksan onun kodu farklıdır. Araştırıp bulabilirsin internetten.
teşekkürler oldu. :)
son olarak //hcyl <iteminfo> <radius> <height> komutu ile yarattığım spawn için birde alt kat yaratmak istiyorum. yani alta doğru aynı şekilde boşluk oluşturabileceğim bir komut var mı?

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
teşekkürler oldu. :)
son olarak //hcyl <iteminfo> <radius> <height> komutu ile yarattığım spawn için birde alt kat yaratmak istiyorum. yani alta doğru aynı şekilde boşluk oluşturabileceğim bir komut var mı?
Blok kodu kısmına "0" olan havanın kodunu yazınca boşluk oluyor. Ama //hcyl yaparsan sadece duvarın altı boş olur. //cyl yaparsan tüm yer boş olur.