MİNECRAFT 9 GB RAM HUB SUNUCU

IsmailDumanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Kendi Serverimi Sunucam

1-3GB RAM SKYBLOCK+SG
2-ÖZEL KİT
3-DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ RANKLAR

osmanlicraft.batihost.com

osmanlicraft.batihot.com

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hub sunucularına erken başlamışsınız başarılı değil ancak size tavsiyem hub başlamak yerine Küçük şeylerden başlayın pek çok sıkıntı var....

Ahmet18Can

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostum!

Hub Sunucusu Açmaya Erkenden Başlamışsın Sıkıntıların Çok Hub Sunucusu Yerine (Skyblock,Survival,PvP) Gibi Sunuculardan Başlayabilirdin Hatalarını Düzeltmen İçin Söylüyorum ;

HATALAR:

1-Sunucu Buildi Geliştirilmeli.
2-Konu Tasarımı Değiştirilmeli.

Lütfen Yanlış Anlamayın Bunlar Şahsi Görüşlerim. Bu Mesajı Dün Atıcaktım Unutmuşum Kusura Bakmayın.

...İyi Forumlar...

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostum!

Hub Sunucusu Açmaya Erkenden Başlamışsın Sıkıntıların Çok Hub Sunucusu Yerine (Skyblock,Survival,PvP) Gibi Sunuculardan Başlayabilirdin Hatalarını Düzeltmen İçin Söylüyorum ;

HATALAR:

Lütfen Yanlış Anlamayın Bunlar Şahsi Görüşlerim. Bu Mesajı Dün Atıcaktım Unutmuşum Kusura Bakmayın.

...İyi Forumlar...
Kesinlikle katılıyorum çok fazla hata var en iyisi küçük başlayıp büyük bitirmeye çalışmak bu arkadaşımız HUB sunucusu için erken başlamışda hemde çok

IsmailDumanTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
HATALARIMI BANA SÖYLEMENİZ BENİ MUTLU ETTİ
VE SÖLEDİĞİNİZ KÜÇÜK HATALIDA DÜZELTTİM SON 1 2 HATA KALDI

Merhaba Dostum!

HATALAR:

...İyi Forumlar...
HATALARIMI BANA SÖYLEMENİZ BENİ MUTLU ETTİ
VE SÖLEDİĞİNİZ KÜÇÜK HATALIDA DÜZELTTİM SON 1 2 HATA KALDI