XSIZE Survival Server 1.9.4 II Sadece En İyisiyim Diyorsan..

XSIZE_Survival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Survival Seven Oyuncu!
Bizler gerçek Survival oyuncuları için bir server hazırladık!
Tarzımız bir süre anlaşılmayabilir..
Ancak bizim hem vaktimiz var hemde sabrımız!
## Peki Ne Vaad Ediyoruz? ##

## IP : XSIZE.nitrado.net
## Sürüm : 1.9.4

Not: Sadece 1.9.4 Sürümünden giriş yapabilirsiniz!

## Yenilikler ##
Party plugini eklendi!
Kürek ile claim eklendi!
%100 TÜRKÇE!
Kill alan kişinin canı %100 dolar!
Özel report sistemi!
Macro koruması!
## Rapor sistemimiz hakkında bir ekran görüntüsü!

Öncelikle baştan söyleyelim serverimiz de kolay hiçbir şey yok.
Eğer ki 1-2 saatlik oyuncuysanız lütfen serverimize yanaşmayınız, biz gerçek oyuncuların peşindeyiz.
Pluginsiz minecraft server dönemini bilenler bilirler bizde dedik ki
Baktık ki herkes saçma sapan serverler de oynuyor bizde dedik gelelim server nedir Minecraft nedir öğretelim!

## Pazar YOK!
## End,Nether Açıktır!
## Nether ve End'e yatak konmaz!
## XSIZE Serverin de hiçbir bölgeye Lav kovası,TNT gibi trolleyici eşyalar konulamaz!
## Her oyuncunun 5 sethome hakkı vardır!(Silemez)
## Bilinen açıkların hepsi engellenmiştir!
## Nether ve End'e gitmek için kendiniz uğraşmalısınız!
## Lapis YOK!
## SADECE 12 SAAT'DE ALINABİLEN ÖZEL KİT!

## Pvp'de can göstergesi mevcuttur!

## Server Pazar kavramını şöyle tasarladık:
1. Oyuncuların kendi aralarındaki alışveriş
2. Açık Arttırma
## Tamamen Türkçe açık arttırma plugini

( Plugini hiç bilmiyorsanız bile sadece /auction yazarak hakkında herşeyi kolayca öğrenebilirsiniz )
## XSIZE Survival da Gerçek parayla hiçbir şey satın alamazsınız!
## XSIZE Survival da üstünlük sağlamak için sadece oyunu oynamalısınız parayla hiçbir özellik hiçbir kit satılmamaktadır.
## SPAWN Haritası her 45 günde bir sıfırlanmaktadır.
## Hafta sonuna özel 1 VS 1 turnuvası.
## Özel parkurlar
# Yapı yarışmaları (Herkes kendi malzemesini kendisi yapıyor)
## Yüzme,koşma gibi aktiviteler
## 7/24 Aktif teknik ekip
## Hileye anında müdahale(Belki Türkiye de ilk)
## Kendi sohbetinizi temizleyebilirsiniz
/c
## Düşük pingli bir sunucu, yüksek bağlantı hızı!
## Emekleriniz bizimle güvenlidir! Eşya kaybı,eşya silinmesi XSIZE sunucularında kesinlikle söz konusu değildir!
## Hesap paylaşımı algılanan her hesap süresiz kapatılır!
## Server kuralları:
Küfür > 15 Dakika Mute > 1 Saat Mute > 1 Hafta Mute > 30 Gün Mute > Ban
Diğer tüm hile vs. gibi olaylar Ban ile cezalandırılır!

XSIZE sunucularındaki tüm banlar sınırsızdır!

## XSIZE Sunucusundan Görüntüler

Spawn Dışardan

Spawn İçten

Survival İçin Özel SEED

Okuduğunuz için teşekkür ederiz.
Ben ve ekibim 7/24 saat bu XSIZE için çalışmaya devam edeceğiz.
Yapılan iyi kötü her türlü yorum değerlidir, yalnız rica edeceğiz birbirimizi kırmadan güzel sözler ile derdimizi anlatalım.
Nasıl yaklaşırsanız öyle karşılık alırsınız!

Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sadece facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Skype adresimiz yoktur!

Son düzenleme:

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Şahsen spawnı beğendim lakin sistemsel olarak yenilikler yok. Bahsettiğiniz bazı eventler güzel. Açıkçası uğraşmışsınız gibi duruyor fakat sunucu 1.7. Artık bu sürüm mazide kaldı. 1.8'e geçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Başarılar.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Şahsen spawnı beğendim lakin sistemsel olarak yenilikler yok. Bahsettiğiniz bazı eventler güzel. Açıkçası uğraşmışsınız gibi duruyor fakat sunucu 1.7. Artık bu sürüm mazide kaldı. 1.8'e geçmeniz sizin yararınıza olacaktır. Başarılar.
Güzel yerlere değinmişsin fakat survival sunucular için en güncel sürüm daha sağlıklı olacaktır. Yeni sürümlerin güncellemeleri survival sunucular için gerçekten muhteşem denecek durumda.

talha7777

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel server deneyeceğim.

1.7.x sevenler var hocam demeyin öyle

neden 4 slot ?

XSIZE_Survival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim ilk hafta olduğu için biz beta olarak düşündük birde eklentilerle ilgilenen arkadaşımızın bir hastalık sorunu var bizde biraz tezcanlıyız ondan ötürü 1.7 de kaldık.İlginizden ötürü teşekkür ederiz.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 slot ile, wald heim faction spawn ile, gereksiz eklenti paketiyle nereye kadar ilerleyeceksiniz? @TurkiyeNT uğraşmış demişsin ama ben emek göremiyorum adam koymuş wald heim'i editlemiş bi paketi açmış 11 tl'ye 4 slot sunucuyu ne gelirse artık. Ben şahsen sunucuya girdiğimde konudakilerin hiç birini göremedim. Alıntı konu da heralde. 10 üzerinden 0 Hayatta Kalma (Survival) Sunucular kısmına alınmayacak bir sunucu daha... :/

XSIZE_Survival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel server deneyeceğim.

1.7.x sevenler var hocam demeyin öyle

neden 4 slot ?

Bu bilişim kaynaklı bir hata düzeldiğini söylediler ancak herhangi bir durum yok, en kısa sürede düzeleceğini umuyoruz.

Güzel yerlere değinmişsin fakat survival sunucular için en güncel sürüm daha sağlıklı olacaktır. Yeni sürümlerin güncellemeleri survival sunucular için gerçekten muhteşem denecek durumda.
Örnek olarak bir sürüm verebilirmisiniz?

XSIZE_Survival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
4 slot ile, wald heim faction spawn ile, gereksiz eklenti paketiyle nereye kadar ilerleyeceksiniz? @TurkiyeNT uğraşmış demişsin ama ben emek göremiyorum adam koymuş wald heim'i editlemiş bi paketi açmış 11 tl'ye 4 slot sunucuyu ne gelirse artık. Ben şahsen sunucuya girdiğimde konudakilerin hiç birini göremedim. Alıntı konu da heralde. 10 üzerinden 0 Hayatta Kalma (Survival) Sunucular kısmına alınmayacak bir sunucu daha... :/
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim :)
XSIZE Serveri aslında 4 slot değil.
Biz sorunumuz ile ilgili server sağlayıcımıza ticket yolladık,düzeldi dediler ancak düzelmedi.

Sizde böyle bir algı yarattığımız için üzgünüz!
En kısa sürede düzeleceğini umuyoruz!

Konudakilerin hepsi XSIZE Serverin de mevcuttur.
Ancak dediğimiz gibi bunu oynayarak ancak anlayabilirsiniz :)
Bu arada eklenti paketi kullanılmadı pluginleri tek tek düzenledik

1.9 1.10 daha iyi bir sürüm.
An itibariyle yükseltme çalışmalarına başladık,ilginiz ve desteğiniz için şükranlarımızı sunarız!

KaanDRSN

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Emek Goremedim Map Alinti Plugin Baştan Sağma Event Dersen Survivalde Even Biraz Garip Birde Gunde 3Kez Demissiniz Adam O Saatlerde Girer Kazanir Cikar Zengin Olur Survival Olarak Göremedim Sunucu Survival Kategorisine Alinamaz Başarılar!

XSIZE_Survival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda Emek Goremedim Map Alinti Plugin Baştan Sağma Event Dersen Survivalde Even Biraz Garip Birde Gunde 3Kez Demissiniz Adam O Saatlerde Girer Kazanir Cikar Zengin Olur Survival Olarak Göremedim Sunucu Survival Kategorisine Alinamaz Başarılar!
Eklentilerimizde gördüğünüz hataları,eksikleri bizimle paylaşır mısınız?
Nerede hata yaptık görmek istiyoruz?
Sende kötü bir izlenim bıraktığımız için XSIZE Ekibi olarak üzgün olduğumuzu bilmeni isteriz!

KaanDRSN

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eklentilerimizde gördüğünüz hataları,eksikleri bizimle paylaşır mısınız?
Nerede hata yaptık görmek istiyoruz?
Sende kötü bir izlenim bıraktığımız için XSIZE Ekibi olarak üzgün olduğumuzu bilmeni isteriz!
Çok Kibarsınız :p Sunucuda birçok Eksik Ve Hata Var Skype Eklersen Anlatabilirim Ve Yardımcı Olabilirim!

CanerTR59

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda pek emek yok KaanDRSN nin dediği gibi maplar alıntı puanım 10/1 :) biraz kendiniz maplere emek verin