Minecraft Türk Sunucularını Canlandıracak Proje

Minecraft'da En Çok Girdiğiniz Server Çeşidi Nedir?

• Factions

Kullanılan: 4 25.0%
  • Pvp

Kullanılan: 3 18.8%
  • Hub

Kullanılan: 7 43.8%
  • Creative

Kullanılan: 2 12.5%
  • Hayatta Kalma

Kullanılan: 1 6.3%
  • Rol Yapma RPG

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fakat o tür sunucular açılmasa minecrafta olan ilgi düşer. Yetkiler azalır ve büyük sunucuların çıkma ihtimali de düşer. O küçük sunucular sayesinde büyük sunucular o küçük sunucuların arasından çıkıyor ve zirveye doğru yükseliyor. Biraz da işimize geliyor yani.
Belki olabilir, bana daha az olsalar daha kaliteli sunucular çıkabilir gibi geliyor yine de.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rp serverler hariç, tüm serverler (son oyuncu dahil) patates ! Girilebilecek tek bir server yok.

Ara sıra açılan amatör survival sunuculardan da güzel şeyler çıkabiliyor.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rp serverler hariç, tüm serverler (son oyuncu dahil) patates ! Girilebilecek tek bir server yok.

Ara sıra açılan amatör survival sunuculardan da güzel şeyler çıkabiliyor.
Bu da daha iyi olmayacak anlamına gelmiyor. İnsanlar en başta kötü yapar fakat sonra zamanla düzeltir. Fakat mesajın için teşekkürler.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu da daha iyi olmayacak anlamına gelmiyor. İnsanlar en başta kötü yapar fakat sonra zamanla düzeltir. Fakat mesajın için teşekkürler.
İstisnalar kaideyi bozmaz. Djyee nin faction sunucusundan başka hiç kaliteli bir rp dışı profesyonel server görmedim.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kaliteli bir Faction açmak istiyorsan mutlaka lapis, edit ve kazık fiyatlar ekle VIP'leri alanlar oyunculara derin fark atsın ve oyuncular onların seviyesine ulaşamasın. Türkiye sunucu piyasasında herkes kendini kurtarıp tanınmak istediği için her türlü saçmalık ve entrikaya ayak uyduruyor. Buradaki sıkıntı oyuncularda mı kurucularda mı orasına sen karar verirsin artık. Bu tarz konuları en az 3-4 kere gördüğüm için en sonuncusuna yorum yapmak istedim. Türkiye için Minecraft para ve +12 yaşındaki Kuruculardan ibaret. Artık sunucuları canlandırmak değil fikirlerinizi ve düşüncelerinizi canlandırın ki, kendinizi kurtarabilesiniz.

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancılar Türkler'den daha iyi yapıyor bence. Build olsun , Paketleri fılan olsun bence Konu Açıyoruz ya Hem İngilizcesini açacağız Hemde Türkçesini Hiçbir yerde bulunmayan bir paket yapacağız Buildi İyi Olanlardan seçeceğiz güzel bir tasarım yapacağız hem trailer çekerken Shader Mod Kullancaz Bence Güzel Olur :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yabancılar Türkler'den daha iyi yapıyor bence. Build olsun , Paketleri fılan olsun bence Konu Açıyoruz ya Hem İngilizcesini açacağız Hemde Türkçesini Hiçbir yerde bulunmayan bir paket yapacağız Buildi İyi Olanlardan seçeceğiz güzel bir tasarım yapacağız hem trailer çekerken Shader Mod Kullancaz Bence Güzel Olur :)
Kardeşim sizin anlamadığınız tek nokta şu, bu işin emekle alakası yok. Yabancı yapar kalitesini hissedersin, bizde yapılır "len krdş bu nasıl sunucu" derler. Sen en baba skriptide yazsan, ortamda kursan cebinde kuruş olmadıkça ve Youtube geçmişin olmadıkça tanınmazsın fark edilmezsin. Senin dediğin ne ben çözemedim ne alakası var yani? Artık post kasmak için böyle konular açıp göz boyamak yerine, çıkın gidin kendi sunucunuzu açın hayalinizi orada gerçekleştirin. Bu işe yön verenler Youtube işi ile uğraşanlar. Küçük çocuklar izliyor, bu adam ünlü ben onu görmek için bile olsa zaman harcarım diyor. Sen Rockstar Games misin trailer çekip oyun ünlü ediyorsun? Şu kafaları en yakın marketten fişini verip değiştirin ve gerçekten kaliteli bir fikri olanlara yol açın.

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sizin anlamadığınız tek nokta şu, bu işin emekle alakası yok. Yabancı yapar kalitesini hissedersin, bizde yapılır "len krdş bu nasıl sunucu" derler. Sen en baba skriptide yazsan, ortamda kursan cebinde kuruş olmadıkça ve Youtube geçmişin olmadıkça tanınmazsın fark edilmezsin. Senin dediğin ne ben çözemedim ne alakası var yani? Artık post kasmak için böyle konular açıp göz boyamak yerine, çıkın gidin kendi sunucunuzu açın hayalinizi orada gerçekleştirin. Bu işe yön verenler Youtube işi ile uğraşanlar. Küçük çocuklar izliyor, bu adam ünlü ben onu görmek için bile olsa zaman harcarım diyor. Sen Rockstar Games misin trailer çekip oyun ünlü ediyorsun? Şu kafaları en yakın marketten fişini verip değiştirin ve gerçekten kaliteli bir fikri olanlara yol açın.
Bu benim önerim post kasmak ile alakası yok burada post kasan sizsiniz ben önerimi paylaştım bu seni ilgilendirmez lütfen konuyu kapatın yoksa Şikayet etmekte kalacağım

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu benim önerim post kasmak ile alakası yok burada post kasan sizsiniz ben önerimi paylaştım bu seni ilgilendirmez lütfen konuyu kapatın yoksa Şikayet etmekte kalacağım
Sana demedim ki zaten. Senin yorumunu kopyalayıp sana cevap verdim ve doğru olduğunu sen de biliyorsun. Son kısımdakiler bu konuyu açana. Yanlış anlamanın da bu kadarı.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana demedim ki zaten. Senin yorumunu kopyalayıp sana cevap verdim ve doğru olduğunu sen de biliyorsun. Son kısımdakiler bu konuyu açana. Yanlış anlamanın da bu kadarı.
Siz sanırsam sadece atılan mesajları okuyup mesaj yazdınız. Konuyu açma sebebimi de okursanız asıl olayı anlarsınız zaten. Ben en başta sunucuları tanıtmakla başladım fakat konu kaydıkça kaydı. Sonunda da en başına alamadım. Olan bu.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Siz sanırsam sadece atılan mesajları okuyup mesaj yazdınız. Konuyu açma sebebimi de okursanız asıl olayı anlarsınız zaten. Ben en başta sunucuları tanıtmakla başladım fakat konu kaydıkça kaydı. Sonunda da en başına alamadım. Olan bu.
Peki ben başa dönerek soru sorayım. Cidden bu işi sen mi yapacaksın? Bir Youtuber Builduhc tanıttı diye binlerce kişi o oyuna akın etti. Bu işi destekleyen ve yapamayanlardan ben çok sıkıldım. Artık boş yere konu açmak yerine cidden kendi fikrinizi oluşturun ve özgün bir şey çıkarın ortaya.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki ben başa dönerek soru sorayım. Cidden bu işi sen mi yapacaksın? Bir Youtuber Builduhc tanıttı diye binlerce kişi o oyuna akın etti. Bu işi destekleyen ve yapamayanlardan ben çok sıkıldım. Artık boş yere konu açmak yerine cidden kendi fikrinizi oluşturun ve özgün bir şey çıkarın ortaya.
mesajlarda cowboyu gördüm cowboy söylerse doğru söyler dedim yine doğru söylemiş...

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sadece tartışmak ve fikir almak için yaptım. Biliyorsanız büyük fikirler de böyle küçük tartışmalarla doğuyor. İlginiz için teşekkürler.