PersiaCraft l Survival l Pluginer Alımı l

Rhytia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abilerim arkadaşlarım selâmün aleyküm. Uzatmadan konuya gireceğim. Biz 3 kişi karar verdik survival server açmaya. Kafamızda güzel şeyler kurduk fakat nasip olmadı. Serverde block kirilmiyor, gamemode geçilmiyor, tplenilmiyor ve daha birçok sorun var bunların elbet bir çözümü vardır fakat biz bilmiyoru bulamıyoruz. Bilen kişiler olduğunu biliyorum oyüzden böyle bir şey yapiyim dedim. Bilen kişi illa pluginer olmak zorunda degil...

OZET: Komutlatlarla haşır neşir olanlar skype ulaşsın

Rhytia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aleyküm selam

Suan teldeyim en kısa zamanda kabul edecegim ozaman konusabiliriz simdiden tesekkurler.

Rhytia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sunucu sürümü 1.8

2'nizide ekledim beyler skypeden konusabiliriz artık

Valus

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Abilerim arkadaşlarım selâmün aleyküm. Uzatmadan konuya gireceğim. Biz 3 kişi karar verdik survival server açmaya. Kafamızda güzel şeyler kurduk fakat nasip olmadı. Serverde block kirilmiyor, gamemode geçilmiyor, tplenilmiyor ve daha birçok sorun var bunların elbet bir çözümü vardır fakat biz bilmiyoru bulamıyoruz. Bilen kişiler olduğunu biliyorum oyüzden böyle bir şey yapiyim dedim. Bilen kişi illa pluginer olmak zorunda degil...

OZET: Komutlatlarla haşır neşir olanlar skype ulaşsın
Muhtemelen GroupManageriniz çalışmıyor / Güncel değil. Yada Essentials Güncel değil / Çalışmıyor. Satırlarınızı kontrol edip fazla olan boşlukları türkçe harfleri silmeyi deneyiniz.