Korku Dizisi Fragman (Ürkünç)

Fragman Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
En iyi cevaplar
0
Minecraft`da Yeni Bir Dizi Uğraşlarına Başladım Daha Öncedende Silent Hill Dizisi Yapmıştım Ama Çok İyi Olmamıştı Bu Yeni Dizide Umarım Beğenilir Fragmanı İçin Baya Uğraştım Diziyi Siz Düşünün :D

Minecraft Silent Hill Fragman(Trailer)
Umarım Beğenirsiniz Uğraştım :)

En iyi cevaplar
0
Sanırsam ilk filminiz. Buildleri geliştirirseniz ve yazım kurallarına dikkat ederseniz daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim kardeşim.
Yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım ama buildler`de bence sıkıntı yok silent hill 4 oyununun geçtiği yere bakarsanız buildin aynı olduğu belli olur teşekkürler iyi günler.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım ama buildler`de bence sıkıntı yok silent hill 4 oyununun geçtiği yere bakarsanız buildin aynı olduğu belli olur teşekkürler iyi günler.
Silent Hill 4 oyununun geçtiği yerleri biliyorum. Fakat daha çok emek sarf edebilirsiniz. tabii ki böyle aksiliklerle başlar fakat sonradan büyürsünüz ve şimdikinden daha iyi çalışmalar yapabilirsiniz.

Dediklerime kızma. Sonuçta dost acı söyler.

En iyi cevaplar
0
Silent Hill 4 oyununun geçtiği yerleri biliyorum. Fakat daha çok emek sarf edebilirsiniz. tabii ki böyle aksiliklerle başlar fakat sonradan büyürsünüz ve şimdikinden daha iyi çalışmalar yapabilirsiniz.

Dediklerime kızma. Sonuçta dost acı söyler.
Pekala öyle olsun. Yorumun için teşekkür ederim dizi başlayınca izlersen sevinirim.