PF [Prens Faction Yetkili Alımları] Builder - Moderatör - Pluginer ALIMI!

luteNg

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*İsim Berkay
*Ne zamandır pluginersiniz? 3-4 Yıl ondan öncede skripter idim
*Yaş (GG.AA.YYYY): 22 10 2001
*Bir plugin/plugin paketi ile ve onun hataları gibi problemlerle baş edebileceğinize eminmisiniz? %90
*Prens Faction ailesi neden size güvenmeli? Tecrübeliyim,Saygılıyım
*Neden PF Ailesini seçtiniz? Size en iyi yardımı vermek istiyorum.
*Minecrafta kaç yılında ve sürümünde başladınız? 2011/2012 - 1.4x

MonsterOnLeash

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
*İsim: Talha Mert
Soyisim:
*Ne zamandır moderatörsünüz?: Yaklaşık 1 Senedir Yapıyorum.
*Yaş (GG.AA.YYYY): 22.05.2003
*Bir serveri yönetebileceğinize eminmisiniz?: Tabikide Evet, Sunucuda Oluşacak Sorunla İlgili Herşeyi Halledebilirim Kod Bilgim Yüksektir.
*Prens Faction ailesi size neden güvenmeli?: Yaklaşık 1 Senedir (Az Olabilir Ama En Azından Sallamıyorum) Bu İş İle Uğraşıyorum Kod Bilgim Yüksektir Yani Başka Ne Diyebilirim :olgun:
*Neden PF Ailesini seçtiniz?: Henüz Bu Aileyi Tanımıyorum Neden Sectiğim Hakkında Bi Fikrim Yok :S
*Minecrafta kaç yılında ve sürümünde başladınız?: 2014 Yılında Sürümlerinde Tam Olarak Hatırlamıyorum? :emin:

MustafaDemirel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Mustafa
Soyisim: Demirel
Ne zamandır buildersiniz : 2 yıldır
Yaş(GG.AA.YYYY): 05.02.2003
Prens Faction ailesi size neden güvenmeli?: Uzun zamandır builder'ım ve işimde usta sayılırım, komut bilgim yüksek olduğunda dolayıda sıkıntı cıkacağını zannetmiyorum.
Neden PF Ailesini seçtiniz? : Diğer sunuculara göre biraz daha farklı ve hoş görünüyor.
Minecrafta kaç yılında başladınız ve sürümünüz : minecart'a 3 yıl önce başladım galiba 1.5.2 idi. şuanda en çok kullandığım sürüm ; 1.11.2

luteNg

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Mustafa
Soyisim: Demirel
Ne zamandır buildersiniz : 2 yıldır
Yaş(GG.AA.YYYY): 05.02.2003
Prens Faction ailesi size neden güvenmeli?: Uzun zamandır builder'ım ve işimde usta sayılırım, komut bilgim yüksek olduğunda dolayıda sıkıntı cıkacağını zannetmiyorum.
Neden PF Ailesini seçtiniz? : Diğer sunuculara göre biraz daha farklı ve hoş görünüyor.
Minecrafta kaç yılında başladınız ve sürümünüz : minecart'a 3 yıl önce başladım galiba 1.5.2 idi. şuanda en çok kullandığım sürüm ; 1.11.2
Dostum skypeni verirmisin

PatetesliPuding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*İsim:Gökay
Soyisim:Akkoyunlu
*Ne zamandır moderatörsünüz: 1 buçuk yıl
*Yaş (25.11.1998):
*Bir serveri yönetebileceğinize eminmisiniz?:evet eminim oyuncularla baya ilgilenirim
*Prens Faction ailesi size neden güvenmeli?:çünkü ben bütün svyi kontrolde tutar bütün soruları yanıtlarım
*Neden PF Ailesini seçtiniz?:sitede buldum girdim :D
*Minecrafta kaç yılında ve sürümünde başladınız?: yılı hatılamıyorum 6-7 yıldır oynadım ilk 1.6.4 sürümünü oynadım

MustafaDemirel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum skypeni verirmisin

Tabikide, oraya yazmayı unutmuşum. Kusuruma bakma Skype aratma kısmına "Mustafa Demirel" diye aratırsan aynı profil fotoğrafını göreceksin o hesap bana ait ekleyebilirsin, ama sizin ne işinize yarayacak? ben EmreSirp1221 için forum doldurdum.