Durup dururken oyundan atma..

OWCNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumda bi 5-10 dakika oyunda durunca otomatik olarak atıyor.

Konsol logu bu;
[21:18:52 INFO]: OWCNetwork lost connection: Disconnected
[21:18:52 INFO]: OWCNetwork left the game.

Buda oyundan atış logu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

@Personinblack

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kullandığın pluginler neler? Protocol hack kullanıyor musun? (Birden fazla sürüme aynı anda izin vermek, 1.7/1.8 gibi) Client'ın vanilla mı? Sunucunun ve client'ının sürümleri neler?

OWCNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Protocol hack kullanmıyorum.
Client vanilla, ve spigot 1.8.8 kullanıyorum.
Pluginleri özelden atıyorum :)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer bu olay belirli chunklarda oluyorsa chunklarında hata olabilir. Eğer zamana bağlı olarak oluyorsa bir çeşit exploit olabilir. Bu durumda Spigot sürümünün güncelliğini kontrol etmek amacıyla BuildTools ile 1.8.8 bir Spigot compile etmeni öneririm.

Genellikle chunklardan dolayı yaşandığı belirtiliyor dolayısıyla herşeyden önce yeni bir dünya açıp orada biraz vakit geçirdikten sonra crash yiyip yemediğini kontrol etmeni öneririm.

Edit: Client'ından ya da bilgisayarından dolayıda olabileceğinden birisiyle test etmeni öneririm. Sorun sadece sende yaşanıyorsa sunucuda sıkıntı yok demektir.

OWCNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
her hangi bir skript kullanıyor musunuz?
Skript kullanıyorum, Oyunda 30 dakika boyunca durunca eco give ve otomatik scs reload kodu var.

Eğer bu olay belirli chunklarda oluyorsa chunklarında hata olabilir. Eğer zamana bağlı olarak oluyorsa bir çeşit exploit olabilir. Bu durumda Spigot sürümünün güncelliğini kontrol etmek amacıyla BuildTools ile 1.8.8 bir Spigot compile etmeni öneririm.

Genellikle chunklardan dolayı yaşandığı belirtiliyor dolayısıyla herşeyden önce yeni bir dünya açıp orada biraz vakit geçirdikten sonra crash yiyip yemediğini kontrol etmeni öneririm.

Edit: Client'ından ya da bilgisayarından dolayıda olabileceğinden birisiyle test etmeni öneririm. Sorun sadece sende yaşanıyorsa sunucuda sıkıntı yok demektir.
Belirli bi chunkta yaşanıyor, chunk hatalarını tamamen fixlemek gibi bi olay var mı?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skript kullanıyorum, Oyunda 30 dakika boyunca durunca eco give ve otomatik scs reload kodu var.

Belirli bi chunkta yaşanıyor, chunk hatalarını tamamen fixlemek gibi bi olay var mı?
Chunkta crash için kullanılan bir tür tabela bulunuyor olabilir mi? Bölgedeki tabelaları WE ile temizlemeyi dene.

plugin paketi listenizi özelden atabilir misiniz?
Pluginleriyle ilgili değil chunklarıyla ilgili...

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sorunu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız bu sorunu yaşayan diğer kişilerde bu konuya bakıp çözebilirler.
Yukarıda söylediğim gibi chunklarında sıkıntı var. Ya crash amaçlı yerleştirilmiş bir tabela ya da bozuk bir chunk. Öncelikle WE ile hatanın alındığı yerdeki tüm tabelalar temizlenir. "//expand vert, //replace sign 0" Ardından sorun çözülmezse
denenir. Sıkıntı halen çözülmemişse
uygulanır.

Fakat dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Buna benzer hata mesajları çok fakat her hata mesajının çözümü aynı değil. Eğer hata mesajı aynı değilse bu çözümün başarısız olma ihtimali yüksek. Ayrıca yukarıda belirttiğim tabela açığı Spigot 1.8.7 veya 1.8.8 ile düzeltildi.