Curse FTB Nasıl mod yüklerim?

l0chness

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Curse üzerinden Feed The Beast oynuyorum mod paketim Direwolf20 1.10 versiyonu. Acaba OptiFine modunu nasıl yükleyebilirim Curse ile mod yüklemeyi bilmiyorum da. Eski FTB de direk add mod diyorduk ve oluyordu. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden. Birde resim koyayım optifine.jar ı mods klasörüne kopyala yapıştır yaptım ama birşeye yaramadı bende disable ettim..

Ekli dosyalar

• sasadsadsd.JPG
    sasadsadsd.JPG
    47.8 KB · Görüntüleme: 282

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sağ üstteki 3 noktadaki profil seçenekleri kısmından kilitliyi kaldırdın mı?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Optifine'ın yanındaki beyaz yuvarlağa tıklayarak modu aktifleştirmeyi denedin mi?

l0chness

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Optifine'ın yanındaki beyaz yuvarlağa tıklayarak modu aktifleştirmeyi denedin mi?

Sanırım denemiş

Evet arkadaşlar denedim. BEn kendim disable ettim optifine ı çünkü çalışmadı kopyala yapıştır yapınca. Aslında jar dosyasına çift tıklayınca minecraft yolunu seçip installa basıyorum fakat mc versiyonunuz 1.10.2 değil diye uyarı veriyor .. Halbuki versiyon 1.10.2

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Evet arkadaşlar denedim. BEn kendim disable ettim optifine ı çünkü çalışmadı kopyala yapıştır yapınca. Aslında jar dosyasına çift tıklayınca minecraft yolunu seçip installa basıyorum fakat mc versiyonunuz 1.10.2 değil diye uyarı veriyor .. Halbuki versiyon 1.10.2
İnstalla bastığın zaman curse'in minecraft dosyalarına değil de normal launcherin dosyalarına yüklemeye çalışıyor tahminimce o yüzden uyarı veriyor olabilir.
profil seçeneklerinden kiliti kaldırdın mı kaldırdığın halde de çalışmıyor mu?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Optifine açıkken konsol loglarını atabilir misin?
Sorun hata vermesi değil tahminimce mod forge loading sırasında yüklenmiyor sanırım

Kendim denedim de sorun çıkmadı

Son düzenleme:

l0chness

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorun hata vermesi değil tahminimce mod forge loading sırasında yüklenmiyor sanırım

Kendim denedim de sorun çıkmadı

jar dosyasını mods a yapıştırdınız ve çalıştı mı yani üstad?

edit: Curse ü ve minecraft ı silip tekrardan temiz kurulum yaptıktan sonra optifine çalıştı. Yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: scc