Minecraft açılmıyor yardım (premium)

yunusbaykara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyuna girmeye çalışınca böyle oluyor arkadaşlar ekran nvida ekran kartını devre dışı bırakınca sorun kalkıyor( not : Ekran kartı nvida 960m ) dahili ekran kartı ise intel grapic 530 ddr4 ram var 16gb i7 işlemci vs neden açılmıyor anlamadım bilen varsa çözümü yazın lütfen Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim lütfen link at bende de aynı sorun var. Hangi eski sürümü yükledin ?

yunusbaykara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim lütfen link at bende de aynı sorun var. Hangi eski sürümü yükledin ?
kardeş link filan atamam çünkü indirmedm zaten vardı bilgisayarımda sende dene istersen ;
Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları ekran kartını seç iki tane varsa harici olanı sağ tıkla (nvida yada amd) > Sürücü yazılımını güncelleştire tıkla > Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver bi kaç tane çkıcak ben 11.12.2016'da güncelleştirmiştim onu seçtim> ileri dedim bekledim yükledi ve oyuna girdim hiç sıkıntısı olmadan seninde olur umarım

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş link filan atamam çünkü indirmedm zaten vardı bilgisayarımda sende dene istersen ;
Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları ekran kartını seç iki tane varsa harici olanı sağ tıkla (nvida yada amd) > Sürücü yazılımını güncelleştire tıkla > Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara > Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver bi kaç tane çkıcak ben 11.12.2016'da güncelleştirmiştim onu seçtim> ileri dedim bekledim yükledi ve oyuna girdim hiç sıkıntısı olmadan seninde olur umarım
Tamamdır oldu çok sağolasın.