KanCraft.nitrado.net Efsane Skyblock Sunucusu Gelenlere 2 Haftalık Vip Veriyoruz (alım yoktur)

Serveri Beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    9

yenilmezsanx10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Öncelikle Sizi Eğlendirmek Ve Can Sıkıntınızı Gidermek İçin Burdayız.Sunucumuzda Oynayınca Yeni Bir Kalitenin Farkına Varıcaksınız. Emin Olun ki Pişman Olmayacaksınız.

Sunucu Adı: KanCraft
Sunucu Türü: Skyblock
Sunucu Web Sitesi: Eklencek.
Sunucu Versiyonu: 1.7 X 1.8
Sunucu İp Adresi: KanCraft.nitrado.net

server_rack-64.png
Makine Özellikleri:

1. 4 GB Ram 75 Slot.
2. 2 Hafızalı Bot Koruması.

description_2-64.png
Oyun İçi Bilgiler:
Taş Kazınca 2 Tane Çıkması

Taşların İçinden Çeşitli Madenler Çıkması
2500 Taş Kazınca Özel Edit İtemler Gelmesi
/market Yazarak Kendi Sanal Marketinizi Kurmanız.
KelimeOyunlarını Bilerek Elmaslar Kazanma.
Oyuncular Oyuna Geldiklerinde /Kit Hediye Yazarsa Golem Spawner Verilir.
FLY Beleştir :p

--Spawn--
2017-01-26_15.38.22.png

--Market--
2017-01-26_15.38.56.png

--Arena--
2017-01-26_16.22.20.png

Konumuza Baktınız İçin Teşşekürler İyi Veya Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum Bazı Eksıkler Giderilecektir. :p
:notch: KC Ekibi :notch:

Son düzenleme:

OGUZHANPW

Onlar ABC'yi öğrettiler ama DEF'yi biz öğrendik.
En iyi cevaplar
0
Sanırım plugin paketi kullanıyorsunuz, eğer oyuncu gelsin istiyorsanız önce mapleri geliştirmelisiniz. Daha sonra " 2 Hafızalı Bot Koruması." derken anlayamadım. Bunu vermeniz bir şeyi gerçekleştirmez. Korumasız bir sunucu ise her türlü atan atar..

yenilmezsanx10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sanırım plugin paketi kullanıyorsunuz, eğer oyuncu gelsin istiyorsanız önce mapleri geliştirmelisiniz. Daha sonra " 2 Hafızalı Bot Koruması." derken anlayamadım. Bunu vermeniz bir şeyi gerçekleştirmez. Korumasız bir sunucu ise her türlü atan atar..
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşşekürler 2 hafızalı dediğim bir Dışardan Gelen Bot Saldırısı 2.Olarak İç Kesimde Olan Bot Saldırısı Yeni Map Yapıcağız Zaten Sunucumuz Daha Dün Açıldı İdare Etmek İçin Alıntı Map Kullanıyoruz Saygılar..

KC EKİBİ

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama admin kimseyle ilgilenmiyor (hasket)
Açıklıyim;
1-)Sunucuya girdim kit hediye aldım adaya gittim eşyalar gitti hayvan gibi admin diyoruz adam orda eğlencesine bakıyor tamı tamına yarım saat yazdım ilgilenen olmadı...
2-)En son rehbere dedim rehberin dediği
"LAN SENİN SUÇUN BİZ BİR ŞEY YAPAMAYIZ" ben böyle ilgisiz yetkililer görmedim
3-)Millet admin yazıp duruyor chatten admin oralı değil salak salak gülüyor kısaca eğlence peşinde
4-)Bilmiyorum nasıl buldunuz admini ama berbat! Yetkili kadrosunu silin gitsin adminin keyfi için sorun bildiremiyoruz...
KISACA ŞİKAYETCİYİM

yenilmezsanx10

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama admin kimseyle ilgilenmiyor (hasket)
Açıklıyim;
1-)Sunucuya girdim kit hediye aldım adaya gittim eşyalar gitti hayvan gibi admin diyoruz adam orda eğlencesine bakıyor tamı tamına yarım saat yazdım ilgilenen olmadı...
2-)En son rehbere dedim rehberin dediği
"LAN SENİN SUÇUN BİZ BİR ŞEY YAPAMAYIZ" ben böyle ilgisiz yetkililer görmedim
3-)Millet admin yazıp duruyor chatten admin oralı değil salak salak gülüyor kısaca eğlence peşinde
4-)Bilmiyorum nasıl buldunuz admini ama berbat! Yetkili kadrosunu silin gitsin adminin keyfi için sorun bildiremiyoruz...
KISACA ŞİKAYETCİYİM
Yorumunuz İçin Teşekkürler Yetkili Kadrosuyla Görüştüm Kısa Bir Toplantı Yaptım Hasketle Konuştum ve diğer yetkililerle Bundan sonra Yetkililerde Öyle Bir sıkıntı Yaşanmıycaktır Bir Daha Olmayacağına Size Söz Veriyorum

KC EKİBİ SİZDEN ÖZÜR DİLER....

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz İçin Teşekkürler Yetkili Kadrosuyla Görüştüm Kısa Bir Toplantı Yaptım Hasketle Konuştum ve diğer yetkililerle Bundan sonra Yetkililerde Öyle Bir sıkıntı Yaşanmıycaktır Bir Daha Olmayacağına Size Söz Veriyorum

Mesajımı dikkate aldığınız için teşekkürler,sunucuda başarılar...

H

Hocam şu spawnda doğma işini halledin,sunucuda ölünce saçma sapan bir yerde spawn oluyoruz ayrıca bir başka ölen kişi orda elle target atıyor...

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam yazmışsınız kalite fakat adminlerin ağzına yakışmayan laflar görüyorum;Küfürlü yazışmalar,alaycı tavırlar sunucunuzu gerçek olarak geliştirmek istiyorsanız adam seçerken adam gibi adam seçiceksiniz hani bir küçük arkadaşımız gelse sunucuya görse bu yazışmaları çocuk küfür öğrense çokda hoş olmaz,adminlere söyleyinde kendilerine çeki düzen versinler 13-16 yaş arası ergen tayfa esprilerine son versinler...
Buraya bunları yazıyorum adminimizin adını vermiyorum o kendini bilsin;bilsinki düzeltsin sunucu açmak o kadar kolay değil yetkili almakda fakat sunucunuza bakınca yetkililer çok değişik davranışlar sergiliyor tekrar söylüyorum alım listenizi yenileyin,adminlerle konuşun,işlerinize açıklık getirin.Rahatsız edici tavırları bıraksınlar şimdi biz sunucuda küfür etsek direk mute yeriz fakat adminlerin öyle bir sıkıntısı yok o yüzden söylüyorum sizlere
Şimdi sunucunuzda "Sunucumuzda saygı ön plandadır" adlı bir yazı karşıma çıkınca utandım harbiden...
Ekibiniz gerçekten kötü (Davranış bakımından çocuk gibiler) sunucunuz günlük +15 alabiliyor fakat yakışmıyor,adminlerinize benden selam söyleyin onları alnından öpmek isterdim ama arkadaşlar haketmiyor :)