Ninca Olmanın Püf Noktaları !

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen inanmayın. Büyük ve İngilizce karakterler ile yazacak olursak NINCA=CIA+NN. Yani demektir ki federal dış istihbarat+emeklilik=
Emekli CIA ajanı. Sizi bu tür içeriklerle sahte amaç ve i...(tutuklandı)
Yarın kapı çalarsa açma. Camdan çıkıp aşağıya atla. Sonra bir telefon kulübesi bul. Benimle iletişimde kal. Peşindeki ajanları atlatıp hayatta kalmanın tek yolu bu !

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teknikleri uzun zamandır dinlenmeden ve aksatmadan sürdürüyorum. Ninca güçlerinin damarlarımda aktığını artık hissedebiliyorum. Bilgisayar başında oturmaktan fazlasıyla hantallaşsamda(!) patlayıcı kuvvetim sayesinde sayısız taklalar atmaya başladım. Usta Sensei Ahmet Haşim bizlere vermiş olduğunuz Ninca teknikleri için teşekkür ederiz.
Not: 2 takladan sonra tıkanmaya başlıyorum fakat durmuyorum. -No pain No gain!

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Çok doğru ve güzel yazmışsın emekli bir Ninca olarak her şeyi onaylıyorum lakin şu resim hatalı olmuş sanırım 4 zıplamalı diyorsun lakin DE TAKTİKO ZİGZAGO resminde 3 zıplama bölgesi var, kesin ben yanlış anlamışımdır ama sorayım dedim.

Yardozex02

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çok doğru ve güzel yazmışsın emekli bir Ninca olarak her şeyi onaylıyorum lakin şu resim hatalı olmuş sanırım 4 zıplamalı diyorsun lakin DE TAKTİKO ZİGZAGO resminde 3 zıplama bölgesi var, kesin ben yanlış anlamışımdır ama sorayım dedim.

4. olanda sağdaki işte göremedin mi ama mantıklı :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sanırım ilk üçü saldırı sondaki ise kaçış manevrası

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba çekirge, bilmelisin ki şekildeki nincamız, 1. Yıldız noktasına atlayarak gidiyor.
Daha sonra 1. yıldız noktasından 2. yıldız noktasına,
2. yıldız noktasından 3. yıldız noktasına,
3. yıldız noktasından ise bölgeden uzaklaşmak için bir ileri atlama yapılıyor.

Şekil üzerinde anlatmak gerekirse:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba çekirge, bilmelisin ki şekildeki nincamız, 1. Yıldız noktasına atlayarak gidiyor.
Daha sonra 1. yıldız noktasından 2. yıldız noktasına,
2. yıldız noktasından 3. yıldız noktasına,
3. yıldız noktasından ise bölgeden uzaklaşmak için bir ileri atlama yapılıyor.

Şekil üzerinde anlatmak gerekirse:
Sanki güçlü bir saldırıya benzemiyor. İlk adama yumruk attıktan sonra diğerlerinin karnına tekme atarak sıçrasak olmazmı yada kafaya fln ?
Örn : Ninca Waryır Türkiye