[YARDİM] OZELLİK VEREN KAFA YAPMA NASİL OLUYOR?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteTigerr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba; Arkadaslar benim Op Faction Sunucumda
Kullanmak Istedigim Bir konu var.
Bunu Bilmedigim için sizlere soruyorum.
Bilenler Lutfen Yoruma Kısa birsekilde Yazarsa
Cok Sevinirim.
Ben bir Kafaya Efekt basmak istiyorum o kafayi giydiginde özellikler gleicek nasil yapabilirim bilen lütfen yazsin

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Konuyu açarken Türkçe'ye uyarak konu açmanı tavsiye ederim. Ne demek istediğini aç biraz.

EsasTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
white tigerr öle bir şey olduğunu ben bile yeni öğrendim bu arada senin sunucunun ıpsi ne

cigax09

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey kafayı takan kişiye hız, zıplama vb. vermek ise yapmak mümkün. Komut bloğu, skript, plugin yoluya yapılabilinir. Eğer yardım istiyorsan sunucuna gelip, komut bloğuyla istediğin sistemi yapabilirim. Ama komut bloğu deyilde skript veya plugin yoluya istiyorsan üzgünüm ben yardım edemem.

WhiteTigerr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey kafayı takan kişiye hız, zıplama vb. vermek ise yapmak mümkün. Komut bloğu, skript, plugin yoluya yapılabilinir. Eğer yardım istiyorsan sunucuna gelip, komut bloğuyla istediğin sistemi yapabilirim. Ama komut bloğu deyilde skript veya plugin yoluya istiyorsan üzgünüm ben yardım edemem.

Dostum sen cok yalnis anlamissin. Ben sunucuda "shopkeepers-köylümarket" plugini ile oyunculara Vermek istiyorum

cigax09

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum sen cok yalnis anlamissin. Ben sunucuda "shopkeepers-köylümarket" plugini ile oyunculara Vermek istiyorum

Yukarda efek vermek istediğini söylüyorsun. Bu mesajında köylünün marketine kafa koymadan bahsediyorsun. Acaba dediğin şey köylü markete kafa koycam. Oyuncularda köylüden kafayı alcak. Takınca belli bir efekte sahip olcaklar. Bunu demek istediysen. Yine yardım edebilirim. Biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Sanırsam istediğin plugin bu

eğer bu ise plugin bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burdan serverine uygun sürümünü yükle.

WhiteTigerr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırsam istediğin plugin bu

eğer bu ise plugin bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burdan serverine uygun sürümünü yükle.

Dostum yok bu degil bunu biliyorum /aieadd ile oluyordu sanirim.
Ben direk taktigi anda efekt gelmesini istoyorum eline aldiginda degil.

Yukarda efek vermek istediğini söylüyorsun. Bu mesajında köylünün marketine kafa koymadan bahsediyorsun. Acaba dediğin şey köylü markete kafa koycam. Oyuncularda köylüden kafayı alcak. Takınca belli bir efekte sahip olcaklar. Bunu demek istediysen. Yine yardım edebilirim. Biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim.

Dostum açiklayici sekilde tekrar anlatiyorum. Ben bir steve kafasina efekt basmak istiyorum ama o efekt eline alinca gelmesini istemiyorum kafasina takinca efektin gelmesini istiyorum bunuda köylüde oyunculara vermeyi bıliyorum shopkeepers'ile.

cigax09

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum yok bu degil bunu biliyorum /aieadd ile oluyordu sanirim.
Ben direk taktigi anda efekt gelmesini istoyorum eline aldiginda degil.

Dostum açiklayici sekilde tekrar anlatiyorum. Ben bir steve kafasina efekt basmak istiyorum ama o efekt eline alinca gelmesini istemiyorum kafasina takinca efektin gelmesini istiyorum bunuda köylüde oyunculara vermeyi bıliyorum shopkeepers'ile.
Tamam işte bende bundan bahsediyorum. Adam kafasına takcak atıyorum hız gelcek çıkarcak hız etkisi gitcek. Bundan bahsediyorsan komut bloğuyla yapılabilir diyorum. Ama plugin bu konuda daha iyi olur. Olmadı kendin skript yaz. Ayrıca alıntı olarak aldığın mesajda taktığımız zamanda efektin gelebileceği hakkında bahsettim, galiba anlamamışsın.

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunu dener misin?

Kod:
options:
    materyal: iron # Giyeceği zırh'ın materyalini belirler. Yazabileceğiniz şeyler : iron/diamond/gold
    tür: helmet # Giyeceği zırh'ı belirler. Yazabileceğiniz şeyler : helmet/chestplate/leggings/bots
    büyü: swiftness # Vereceği büyünün adını yazın. Minecraft adını yazın. İnternetten adları bulabilirsiniz. Dikkat! : ID yazmayın!
    seviye: 1 # Verilecek büyünün seviyesini yazın. Lütfen çok abartmayın ve maksimum 10 yazın.
    süre: 30 seconds # Verilecek büyünün süresini yazın. Şunları yazabilirsiniz : x minutes/x hours/x seconds/x days ( X Yerine bir sayı yazın.)
                                                                                   #Dakika   #Saat   #Saniye   #Gün

equip:
    player is wearing an {@materyal} {@tür}
    apply {@büyü} {@seviye} to the player for {@süre}

# NOT : Apply kısmını çoğaltıp, options kısmından ilgili ayarlarıda arttırır iseniz istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...