- En iyi cevaplar
- 0
Dur duzelteyim; 10 dakikada acilan sunucular 100/100 ceker 2 ayda acilan sunucular 20/100
hayır 4/34 çekiyoruzDur duzelteyim; 10 dakikada acilan sunucular 100/100 ceker 2 ayda acilan sunucular 20/100
Burada kişilerin kendi görüşü önemlidir.Diyelim ki 10 yaşında bir çocuk youtube'da video izliyor.Bir kişiye rast geldi sunucularla ilgili bir şeyler anlatan.Artık onunda bir hevesi oluyor.Diyor ki içinden,''Keşke sunucu açabilsem en azından 10 15 oyuncu girer.''düşüncelerine kapılıyor.Harçlıklarını biriktiriyor,bir şekilde sunucusunu alıyor.Ve evet,internetten bir eklenti paketi buluyor,Her arkadaşına yetki veriyor.1-2 ay sonrasında sunucusu kapanıyor.
Ve bunun seninle olan alakası nedir ben anlamadım ?Sen ve senin gibilerin Minecraft'ın yaş ortalamasının 10-14 olduğunu kabul etmesi lazım.Sunucu kalitesiz ise oynamazsın biter.Sen gelip burada o arkadaşları kötüleyince,dalga geçince eline ne geçiyor ?Ve bu arada yaşları küçük diye dalga geçiyorsan bil ki sorun sendedir.Önce insanlara insan gibi davranıp,ırkçılık yapmayı bırak ve ondan sonra sunucuları eleştir.
Forumda son bir kaç gündür açığım tam bilemiyorum nerden geldiğimikonu açılalı 1 aydan fazla oldu sen nerden geldin buraya