HERGELEMAN
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Lütfen anlayanlar yorum yapsın acayip derece lag sorunu yaşıyorum.
deniyeceğim askyblock purge yaptım 2 ada sildiASkyBlock, Entityler ve Redstone sıkıntı çıkartıyor. İngilizcen varsaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.incele ve burada anlatılanları kendi sunucuna göre düzenleyerek uygula. ASkyBlock pluginini güncelle ve son olarak PaperSpigot'ın en son 1.8.8 buildini indir. Sendeki biraz daha eski bir build. "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oldukça başarılı olmuşsunuz. Timingsdeki ara, ara oluşan TPS loss'un sebebi WorldEdit olmalı. Eğer TPS tekrar düşerse şimdiden sebebinin entityler olacağını söyleyebilirimdeniyeceğim askyblock purge yaptım 2 ada sildi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sunucunn son hali herşeyi yaptıktan sonraki
ilk 2 saat düzgün gitti sonra tekrar bozulduOldukça başarılı olmuşsunuz. Timingsdeki ara, ara oluşan TPS loss'un sebebi WorldEdit olmalı. Eğer TPS tekrar düşerse şimdiden sebebinin entityler olacağını söyleyebilirim(muhtemelen)
Özel mesaj atabilirsin. Tekrar timings görmek isterim. Herhangi bir crash yada world/sunucu da hata oluşturabilecek bir olay yaşandı mı?ilk 2 saat düzgün gitti sonra tekrar bozuldusizle bi özel olarak konuşssak
Baştaki "Minecraft::" ibaresine dikkat etmeyince böyle oluyor :/ Güzel yakalamışsınız, fakat komutlara bakarsanız "island" komutunun sorunlu olduğunu görebilirsiniz. O sırada oyuncu olmadığı için sadece 1 kez kullanılmasına rağmen o durumda o komut.Lagın, Askyblock eklentisinin alakası yok. Dünyanın adı Askyblock olduğu için orada en başta görünüyor. Yanlış bilgi vermeyin.
ASkyBlock:island
count(14) total(0.25%)
14 kere kullanılmış ve Tamamın %0.25 i sadece. Hiçbir şey bu. 3 dakikalık timings'e göre hem de.
111.26ms düşük değil ama lag yapacak kadar büyük değil. Dediğim gibi, sebebi bu değil.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.sadece 1 defa kullanılmış.
ASkyBlock::Command: ASkyBlock:island
count(1) total(1.44% 0.111s, 2.97% of tick)
avg(111.26ms per - 1.48ms/0.01 per tick)