AxiTR ile ilgili yazı...

EmreAygulGF1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AxiTR ' yi kesinlikle önermem bu konuyu sizin için yazıyorum Nitradodan bir server aldım ve nitradodan gayet memnunum Batihostuda öğrenirim Olayı anlatıyorum İlk başta AxiTR ' den serverimi kurdum aylık 23 tl veriyordum 30 kişilik bir server ve serverde hiçbir lag yoktu fakat server kendini kapatıp açmaya başladı Kendi pl paketimi kullanıyordum ve laglar girdi ve sinirlendim o sinirle sunucuyu kapattım paramı vermiyorlar.İsteyince bizim pl paketlerimizi kullanın diyorlar o zaman oyuncumu girecek daha sonra nitradoyu denemek amacıyla ordan 2 gb ramlı 1 sw kurdum ve 0 lag ! AxiTR' de 2gb ramdı hatta 2.250 gb ram fakat nitrado 0 lagdı AxiTR'yi Önermem Nitrado Pişmanlık Değildir! Batihosta gelirsek denemesem bile görünüşünden bile memnunum. Ya Nitrado Yada Batihost!

EmreAygulGF1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kurcam fakat normal diğer hostingler gibi değil mi yani fatura felan kargo gelmicek değil mi ?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hmm.
Ben bunu Türkçe olarak göremedim? Bir lag olduğunda sunucu çöktüğünde teknik destek verecek, hazır plugin paketi verecek birisni göremedim? Memnun kalmadığım da paramı geri verecek birisi göremedim?
Kim daha kaliteli hizmet sunuyormuş acaba...
Öhö, öhö... mc.tc'yi de unutmuşum...
Her yakalamada batıhostu kötüleyecek soytarılar bitmiyor arkadaş...
Memnun kalmadığında paranı geri alabiliyorsun. "Hazır plugin paketi" verecek birisi yok çünkü bunlar çocuk değiller profesyoneller. Bir sorun yaşadığında her türlü desteği alabilirsin. Türkçe olarak göremedin çünkü Türkler henüz bu kadar gelişemedi.Batihost'u değil Türkiye'deki tüm hostingleri kötülüyorum ve haklıyım. Soytarı kelimesinide duymamış, görmemiş gibi yapıyorum.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm.
Ben bunu Türkçe olarak göremedim? Bir lag olduğunda sunucu çöktüğünde teknik destek verecek, hazır plugin paketi verecek birisni göremedim? Memnun kalmadığım da paramı geri verecek birisi göremedim?
Kim daha kaliteli hizmet sunuyormuş acaba...
Öhö, öhö... mc.tc'yi de unutmuşum...
Her yakalamada batıhostu kötüleyecek soytarılar bitmiyor arkadaş...

DemonasMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Harika bir sunucu hepsinden daha ucuz nerdeyse iemi server.pro 512MB 5GB SSD disk 1 saatlik bedava. Ama sıra bekliyorsunuz. Ben aldım ve cidden harikaydı hizmeti olsun günlük yedek alıyordu. Hızlı plguin indirebiliyordum panelinde indirme yerine ismini yaz dowload'a bas bitti destek ekibi mükemmel fakat ingilizce destek veriliyor. Ögretici birçok videoları var 1 GB RAM 10GB ssd disk kişi limiti yok paneli görduğum en iyi panellerden nitrado paneli gibi kolay anlaşılır. Fakat nitrado kadar pahalı değil uprage veya downrage yapabiliyorsun. Sunucu sayfası açabiliyorsun fakat domain yok. Dahada istenecek bir sey yk nerdeyse