Minecraft Premium Hatası|İçeri Gir

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
  • Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi bu zamanlar çok popüler olan bir hata ile karşılaştım. Hatanın sebebini araştırdım fakat tam bir çözüm yolu bulamadım (en azından kendim için).

• Arkadaşlar hatanın çözümünü araştırırken pcye reset atma,modeme reset atma gibi çözümler gördüm fakat bunlar benim hatamı gidermedi.

• Arkadaşlar hatam şu: Minecraftta yeni aldığım premium ile birkaç haftadır oynuyordum. Bugün ise bir güncelleme geldiğini söyledi ve oyun güncellendi. Bana e-postamı ve şifremi sordu. Cevap yazdım fakat yanlış girdiniz diye bir hata ile karşılaştım.

• Bu arada premiumun orjinal mi diye soranlar olacaktır. Premiumum orjinal değil fakat şifresini kendim koydum. Hem bu hata tüm hesaplarda olabiliyormuş.

• Arkadaşlar hatamın çözümünü bilen varsa mesaj atarsa sevinirim. Hem benden sonraki mağdurlara da yardım etmiş oluruz.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
bende bu hata ile çok karşılaşıyorum, minecraft.net'den pre hesabın ile giriş yapıp tekrar deneyin.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yıldır orjinal premium hesap kullanıyorum. banada arada oluyor siteye girip şifremi unuttum şeklinde yenileyince genelde düzeliyor

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende bu hata ile çok karşılaşıyorum, minecraft.net'den pre hesabın ile giriş yapıp tekrar deneyin.
Maalesef siteye de giremiyorum. Aynı hatayı veriyor.

3 yıldır orjinal premium hesap kullanıyorum. banada arada oluyor siteye girip şifremi unuttum şeklinde yenileyince genelde düzeliyor
Hem siteye giriş yapamıyorum hem de e-postaya bakamıyorum çünkü orijinal değil.

Arkadaşlar konu güncel. Başka çözümleriniz varsa mesaj atabilirsiniz.