Minecrat | Youtube Banner | OG | #4

Nasıl olmuş ?

• Efsane

Kullanılan: 2 14.3%
  • İyi

Kullanılan: 5 35.7%
  • Orta

Kullanılan: 0 0.0%
  • İdare Eder

Kullanılan: 4 28.6%
  • Berbat Sen Bir Daha Tasarım Yapma!

Kullanılan: 3 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    14

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizlerle banner ı daha iyi hale getirmem için önerilerinizi bekliyorum . Yakın zamanda youtube ye videosu gelicek

OG Texture Pack için yaptığı youtube kapak resmi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sizlerde Banner , Avatar ve Thumbnail ücretsiz olarak yaptırmak istiyorsanız aşağıdaki line tıklayın .

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Emeğiniz için teşekkürler. Resmin TV boyutu halini daha iyi yapmaya çalışırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum...

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinize sağlık. Güzel olmuş gelişmeye açıksınız bana göre daha da iyilerini yapabilirsiniz :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Gayet güzel yapmışsın ellerine sağlık :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu hale getirmek saatlerimi alıyor o yüzden ücretli yapıyorum .
Sana göre bilemem fakat dediğin ücret alınacak kadar iyi değil. Ücretli olması için: Render kötü, direk düz render hali ile değil photoshopta düzenlenmiş şekilde vermen gerek. Daha ücretli alman için çok yolun var.

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana göre bilemem fakat dediğin ücret alınacak kadar iyi değil. Ücretli olması için: Render kötü, direk düz render hali ile değil photoshopta düzenlenmiş şekilde vermen gerek. Daha ücretli alman için çok yolun var.
OG için diyorsan onu ücretsiz yaptım . arttığım resim ise ceket eklediğimi göstermek için . Efektsiz hali .

Tamamlanmış hali bu buna efekt ekledim fakat world banner olduğu için fazla kötü durdu o yüzden kaldırdım .