[Yardim] {grup} daki player

BlackPvPNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mesela {yasayan} grubundaki player {yasayan.%player%} olur. {yasayan} grubunda 3 tane oyuncu var. o oyunculari nasil ifade ederim?
{yasayan.%player1%}
{yasayan.%player2%}
{yasayan.%player3%}

gibi mesela böylemi? dogrusu nedir? 1. 2. 3. oyuncunun

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
{yasayan}
liste verisi olmadığı için 1 den fazla kişi ekleyemezsin kontrol etmek adına

CryZoneTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@StableDeveloper arkadaşımız yardım etmiş ancak ben biraz daha açayım dedim,
Veri kaydetmek için değişken kullanman gerekir. Ancak birçok değişken vardır. En çok kullanılanlar "Normal" "Local" ve "Liste" değişkenleridir. Sen burada normal değişken kullanarak tek bir oyuncuyu kaydetmişsin. Ancak birçok veri kaydetmek için liste değişkenini kullanman lazımdı. Kullanımı çok zor değildir. Tabii senin anlama kapasitene bağlı bir durum bu. Liste değişkenleri tek uzantılı değişkene birden fazla veri kaydetmeni sağlar. Bu değişkenlere istediğin gibi veri ekleyip çıkartabilirsin. Yani bir sınırı yoktur. Nasıl ekleyeceğim dersen örneğin şöyle,

PHP:
command /ekle <text>:
    trigger:
        set {değişken::%arg 1%} to arg 1
Eğer veriyi doğrulamak veya değişkeni listelemek istersen de şöyle yapabilirsin,
PHP:
command /liste:
    trigger:
        send "%{değişken::*}%"

command /sorgula <text>:
    trigger:
        if {değişken::%arg 1%} is set:
            send "Veri doğrulandı!"
            stop
        else:
            send "Veri bulunamadı!"
            stop
İlk yöntemle değişkenin içindeki bütün verileri listeleyebilir, ikinci yöntemle "Veri değişkene kaydedilmiş mi ?" diye kontrol edebilirsin. Umarım yardımcı olmuştur. Yardımcı olduysa lütfen beğeniniz. İyi Forumlar.

BlackPvPNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Veri kaydetmek için değişken kullanman gerekir. Ancak birçok değişken vardır. En çok kullanılanlar "Normal" "Local" ve "Liste" değişkenleridir. Sen burada normal değişken kullanarak tek bir oyuncuyu kaydetmişsin. Ancak birçok veri kaydetmek için liste değişkenini kullanman lazımdı. Kullanımı çok zor değildir. Tabii senin anlama kapasitene bağlı bir durum bu. Liste değişkenleri tek uzantılı değişkene birden fazla veri kaydetmeni sağlar. Bu değişkenlere istediğin gibi veri ekleyip çıkartabilirsin. Yani bir sınırı yoktur. Nasıl ekleyeceğim dersen örneğin şöyle,

PHP:
command /ekle <text>:
    trigger:
Eğer veriyi doğrulamak veya değişkeni listelemek istersen de şöyle yapabilirsin,
PHP:
command /liste:
    trigger:

command /sorgula <text>:
    trigger:
            send "Veri doğrulandı!"
            stop
        else:
            send "Veri bulunamadı!"
            stop
İlk yöntemle değişkenin içindeki bütün verileri listeleyebilir, ikinci yöntemle "Veri değişkene kaydedilmiş mi ?" diye kontrol edebilirsin. Umarım yardımcı olmuştur. Yardımcı olduysa lütfen beğeniniz. İyi Forumlar.
Yarali oldu ama mesela oyuncu girince {yasayan} adli gruba eklencek o grupdaki oyuncular 20 kişi olucak toplam işte 1. Oyuncu 2. Oyuncu diye ayırmak istiyom mesela
İlk giren oyuncu 1. Olsun
2. Giren oyuncu 2. Oyuncu
3. Giren oyuncu 3. Oyuncu gibi bir şey

PHP:
command /ekle <text>:
    trigger:
PHP:
command /liste:
    trigger:

command /sorgula <text>:
    trigger:
            send "Veri doğrulandı!"
            stop
        else:
            send "Veri bulunamadı!"
            stop
Yani tamam lise oluşturdum listenin 1. Playerı nedir mesela {yasayan.::*.%player1%} gibi mesela 2. İse player 2 onu nasıl yapıcaz

CryZoneTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Denemedim ancak çalışır herhalde,
PHP:
on join:
  set {dongu} to true:
  set {_x} to 1
  while {dongu} is false:
    if {yasayan::%{_x}%} isn't set:
      set {dongu} to false