BeradIkbalYT
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Ben Bi Server Açtım Ama Bi İtemin Nası Renkli Bi Adı Olucak Bilmiyorum Şöyle Olucak :
Patates Parasi
(Kırmızı) (Beyaz)
Patates Parasi
(Kırmızı) (Beyaz)
Tabikide oda olur fakat benim verdiğim plugin sadece işi kolaylaştırıyor ve oyuncuların yapmasına izin vermiyor.Essentials varsa (muhtemelen vardır) başka bir eklentiye ihtiyacın yok. "/i diamondsword 1 name:&c&lESSENTIALS_IS_THE_BEST" şeklinde yapabilirsin. "Give" yada "item/i" farketmez.
Bunu oyuncular yapabiliyor mu?Tabikide oda olur fakat benim verdiğim plugin sadece işi kolaylaştırıyor ve oyuncuların yapmasına izin vermiyor.
Sen plugini yanlış anlamışsın, eğer özel bir eşya var ise ve bu adı renkli ise AnvilColors ile oyuncular bunu yapabilir.Tabikide oda olur fakat benim verdiğim plugin sadece işi kolaylaştırıyor ve oyuncuların yapmasına izin vermiyor.
Aralarında fazla bir fark yok ikisindede lore ve nameleri değiştiriyor çok mucizevi bir değişiklik yokOncelikle İstediginiz Sey için 2 tane plugin biliyorum birincisi
1.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adını deiştirmek için /rename lore uun ualttakji yazısını deiştirmek içi /relore yazabilir ve komutlarına inernetten bakabilirsiniz baya komutu var
2.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunda Sadece Renk Kodlarıyla Ors e ismi yazıcaksınız
Size Onerim Simple Rename'dir çunku Daha guzel seyler yaratabilirsiniz lore ve namelerini deiştirerek
Iyi Forumlar Gamer.com.tr uyeleri
Oyuncular AnvilColors'u kullanamıyor kendim denedim.Sen plugini yanlış anlamışsın, eğer özel bir eşya var ise ve bu adı renkli ise AnvilColors ile oyuncular bunu yapabilir.