Developer(Pluginer) Alımı [[Acil]]

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaslar serveri çok güzel zevkli faction yapacak bir developer yani pluginer varmı aranızda eğlenceli skriptler ve pluginler olacak içinde biz uğraşamıyoruz bi taraftan warplar bi taraftan pluginler güzel skriptler yapacak gönüllü olan kisi eğlenceli skriptler fln mesela coin sistemi süpriz sandık boss pluginini ayarlıyacak serveri kendi zevkine göre eğlenceli hale getirecek biri lazım varsa böyle bir pluginer.

EseN150

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Yaklasık 1.5 Yıldır Pluginlerle Uraşıyorm Eğer Server Kalıcıysa Olablirm birçok Serverda Yer Aldım Ve Çok Memnun Kaldılar
Adım: Emrecan Esen
Plugin Bilgim : %95
5 niye boş derseniz skript bilgim biraz cık düşük oyuzden ama bilmyorm demiyorm Alırsan İyi Anlaşırz

GawKurucuBestReis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler bakın eğer pluginerlik konusunda iyiseniz o zaman skype ekleyin ben fazla bakamıyorum forma siz ekleyin o zaman anlaşırız skypemi yazdım zaten Skype: gawkurucu
selamun aleyküm ben olabilirim skypem : umutdrgn07

pluginlerle aaram süpedir

Kardeşim Yaklasık 1.5 Yıldır Pluginlerle Uraşıyorm Eğer Server Kalıcıysa Olablirm birçok Serverda Yer Aldım Ve Çok Memnun Kaldılar
Adım: Emrecan Esen
Plugin Bilgim : %95
5 niye boş derseniz skript bilgim biraz cık düşük oyuzden ama bilmyorm demiyorm Alırsan İyi Anlaşırz